Skocz do zawartości
Widar

Jazda na mechanicznym byku?

Rekomendowane odpowiedzi

Przypomniala mi sie pewna impreza

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa.... Choć do działu na wesoło bardziej pasuje skrzętne wykorzystywanie przez sterującego sytuacji gdy na byka wsiada dwóch kolegów ;) 

• Lubię 1
  • Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezły rekwizyt dla przełamania pierwszych biseksualnych doświadczeń lub np. dla mojej wciąż niezdecydowanej P-N

„...No kochanie nie musisz z nim iść do łóżka jak nie chcesz ale na byku chociaż się z nim przejedź. Chyba tyle możesz dla mnie zrobić ?...”

Ale to nie jest proste, kiedyś miałem okazje spróbować ale chyba nie wpadłem w oko kolesiowi za joystickiem bo momentalnie mnie zrzucił z tego byka ?‍♂️

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, nyrzata pisze:

tym razem "rozwiąż zagadkę"

Czyli rozwiązanie będzie miało związek z bykiem mechanicznym. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hahahha poproszę o niekaranie, ja nie wiem, jak to się tu znalazło, bo miało być w temacie "Rysunkowe żarty...", ale widać miało być, że na byku trzeba "włobiat", a może zamiast?!

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"włobiat" podać powlekane tabletki doustne zanim wsiądziecie na byka, bardzo was proszę pamiętajcie :)

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Atoris najlepiej włobiat doustnie - dowcipne 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...