Skocz do zawartości
Rare

uuu panie

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.05.2019 o 20:55, Rare pisze:

Czy to w ogóle się trafia? Poznać parę w zbliżonym wieku, na zbliżonym poziomie, z porównywalnymi oczekiwaniami i żeby to wszystko zagrało? Jasna sprawa, że z matematyką się nie wygra i o ile zbiór jest wystarczająco duży a przedział czasu odpowiednio długi, to siłą rzeczy w końcu się tak trafi, ale...ale czy stanie się to zanim siwizną moje skronie się oprószą?

Jasne, że się trafia. Mnie trafiło się i to 2 razy, i to zanim siwizna oprószyła moje skronie.

Pierwszy raz to ja, mój @skrzat i mój przyjaciel. To narodziło się wielkich bólach i z kilkoma wyrzeczeniami każdej ze stron. Ale w końcu zgraliśmy się, bo nasze oczekiwania względem takiego układu idealnie się zazębiały.

Drugi raz to ja, mój przyjaciel i nasz obecny biseksualny stały partner. To powstało wręcz w ekspresowym tempie. Szybkie określenie oczekiwań każdej ze stron,  zasad i reguł. Potem zapoznawcze spotkanie, by określić czy pasujemy sobie wizualnie oraz mentalnie. I tak trwa to już dłuższy czas.

@Rare, czy takie suche fakty Ci wystarczą?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...