Skocz do zawartości
Rare

uuu panie

Rekomendowane odpowiedzi

oczekiwania to ja mam tak wybujałe, że mało realne, ale mniej oczekiwać to się nie godzi wręcz. Na szczęście życie, to kwestia kompromisów więc i ja się ku nim skłaniam. Z tego co dane mi było siebie poznać, to jestem aktualnie na etapie skupiania uwagi na konfiguracji MMF.  I pewnie dużo łatwiej by mi szło, jakbym nie chciał opierać tego również o sferę duchową. Sam akt fizyczny traktuje równorzędnie z tym, z kim ta cała przygoda miałaby się odbyć. ..teraz tak sobie myślę, czy nawet to 'z kim' nie jest dla mnie ważniejsze, bo bez tego nic się nie wydarzy. Otwarte umysły i charaktery, inteligencja, wyczuwalna pozytywna energia, poczucie humoru i łatwość w komunikacji, to są wartości, przez które robiąc krok dalej miałbym pewność, że jest to krok w dobrą stronę. Czy to w ogóle się trafia? Poznać parę w zbliżonym wieku, na zbliżonym poziomie, z porównywalnymi oczekiwaniami i żeby to wszystko zagrało? Jasna sprawa, że z matematyką się nie wygra i o ile zbiór jest wystarczająco duży a przedział czasu odpowiednio długi, to siłą rzeczy w końcu się tak trafi, ale...ale czy stanie się to zanim siwizną moje skronie się oprószą? najchętniej to bym poznał jakieś suche fakty z doświadczenia tutejszych autochtonów.. ktoś coś?  

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fakty suche nie są pożądane ;) Lepsze wydają się zawsze choć ciut nasiąknięte. W Łodzi mawia się "wilgsze" ;)

Rare - ale Ty masz konto pary, czyż nie? Coś więc nie gra w powyższym pytaniu/wątpliwości/sprawie...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wilgsze?...uroczo, biorę to

No właśnie jakiś dramat jest, bo zakładałem konto z nie do końca trzeźwym umysłem i nie tak miało być. Miał być singiel/bull/itp czy jaka tam opcja jest przypisana jednostkowemu mężczyźnie i nie wiem jak to zmienić teraz, a już wszystkie chyba opcje przejrzałem jakie są tu dostępne. w temacie edycji...a czy Ty wiesz może?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.05.2019 o 21:30, Rare pisze:

No właśnie jakiś dramat jest, bo zakładałem konto z nie do końca trzeźwym umysłem i nie tak miało być. Miał być singiel/bull/itp czy jaka tam opcja jest przypisana jednostkowemu mężczyźnie i nie wiem jak to zmienić teraz, a już wszystkie chyba opcje przejrzałem jakie są tu dostępne. w temacie edycji...a czy Ty wiesz może?

"Dział pomocy" 

Napisz do administracji czy mogą zmienić Ci w koncie swoje preferencje. Większość pytań i odpowiedzi są zawarte w regulaminie:) polecam się zapoznać, by nie popaść w niełaskę;)

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hahhahha zakładałam w stanie niezwykłego upojenia, oj, dostałam burę, ale cichosza; ludzie stąd: wciągają, inspirują, pobudzają, rozbawiają; przed Tobą pełne spektrum niesamowitości

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.05.2019 o 21:30, Rare pisze:

Wiem może. Edycja jest VIP-owskim dobrem, ale preferencje teraz zmienić Ci mogą admini. Napisz przez dział pomoc stosowna prośbę.

To dobra ekipa, pomogą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wszyscy już widzą Rare jako kochanka, czyli kandydata do wymarzonego MMF. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Zouza pisze:

Ale wszyscy już widzą Rare jako kochanka, czyli kandydata do wymarzonego MMF. ;)

@Zouza yhm dziękuję za informację, czekam na CV :P

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda to była odpowiedź dla Może?, ale proszę bardzo. ;)

Niemniej o CV to już musisz do Rare uderzać. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Zouza pisze:

Co prawda to była odpowiedź dla Może?, ale proszę bardzo. ;)

Niemniej o CV to już musisz do Rare uderzać. ;)

Trochę dokuczyliśmy mężczyźnie :)@Rare prosze o uderzające CV :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...