Skocz do zawartości
gdanski_pirat

Lubrykanty analne

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, 

Czy możecie polecić sprawdzony żel do sexu analnego?

Dziękuję i pozdrawiam 

Pirat

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze to bez znaczenia dla mnie. "Lubrykat sztuk jeden" z wiadomego rodzaju sklepów. Większość jest wielce uniwersalna, neutralna, na bazie wody i działa dokładnie tak samo. Albo jestem ignorantem ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ten durex-a zwykły niebieski używamy, i nadaje się tu i tam :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, surfer77 pisze:

Ten durex-a zwykły niebieski używamy, i nadaje się tu i tam :)

Właśnie dRutex jest bardzo kleisty. Prawdą jest, że mocno rozreklamowany ale chyba szukam czegoś innego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może jakiś stary, przeterminowany miałeś? ;)

Dla nas jest spoko, wszystko sprawnie, gładko po nim idzie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W trakcie sexu niby jest ok. Ale jakos tak po sexie kiedy zanim zdążysz pójść sie umyć a ja z kobietą lubie jeszcze sie przytulać leżąc to twn DX jakos tak wysycha w sposob kleisty. No ale może rzeczywiscie kupowałem nie ten model co trzeba. Jutro sprawdze i kupie jakis inny :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najważniejsze że w trakcie seksu jest ok.

Natomiast, że wysycha w sposób kleisty, to chyba raczej normalne.  Jak coś „wysycha”, czyli odparowuje wodę, staje się bardziej gęste, a zatem kleiste...

Ale, czy to aż taki problem, skoro podczas samego stosunku jest w porządku?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no żeby aż tak duzy problem to byl to nie powiem. Jednak chcialem zapytać społeczności czy mają inne sprawdzone ciekawe produkty.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze możesz udać się do apteki i  poprosić o radę. Mnie zaskoczyła rzeczowa pomoc w tym temacie kiedy się okazało, że partnerka miała reakcję uczuleniowa na produkt Durex'a. Nie pamiętam teraz nazwy ale polecono mi środek na bazie chyba wazeliny, takiej samej jak ta stosowana do produkcji czopków, za jakieś śmieszne kilka złotych.  Fakt, ze tubka raczej przypominała raczej słabej jakości pastę ale użytkowy walor w zupełności wynagradzał słaby design.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie wystarczy, wybaczcie dosłowność, trochę wydzieliny z pochwy i śliny wsmarowanych lekko w anus?

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...