Skocz do zawartości
Simertoe

Soft cuckold - pomysły.

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteśmy na weselu koleżanki żony. Naprzeciw siedzi chłopak, właściwie mężczyzna, który przyszedł sam. Moja Ania sporo z nim rozmawia i widzę, że nie bez przyjemności. Mi tłumaczy, że to nic takiego i po prostu nie chce wyjść na niemiłą osobę. Ja jednak widzę, że zachowuje się szczególnie. Zerka i poszukuje go wzrokiem gdy tańczymy. Po spojrzeniach pojawia się delikatny uśmiech. Zgadzam się, żeby zatańczyli ale demonstrując niezadowolenie z tego powodu. Ania deklaruje, że już z nim nie zatańczy, żeby mi nie psuć humoru. Ja jednak liczę, że tak się  stanie. Widzę jaka jest podekscytowana w jego towarzystwie. Częściej niż zwykle wychodzi do łazienki poprawić się trochę. Szybko zauważam, że trochę podrasowała wygląd bardziej eksponując ciekawsze miejsca. 

Już w domu w łóżku żona przyznaje, że bardzo jej się podobał i czuła podniecenie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Marzy mi się też, i może nawet się spełni chociaż tyle. Na więcej na razie nie liczę:

Żeby zwierzała mi się jak koleżance, gdy ktoś jej się spodoba. Żeby mówiła mi co czuje i żeby przy mnie nawiązywała z nim lekki flirt ograniczony do gestów.

Miło byłoby na przykład spędzając rocznicę ślubu w restauracji przy świecach zobaczyć, że zerka ciągle w bok na mężczyznę i w końcu on to odwzajemnia. A później usłyszeć od niej coś takiego:

- Bardzo przystojny facet. Nie mogę od niego oderwać wzroku.

- Zauważyłem. Zaczynam być zazdrosny.

- Oddałabym mu się bez wahania, gdyby poprosił.

- To go sprowokuj - mówię z lekką urazą.

- Nie zrobię ci tego. Niech to zostanie moją fantazją. Ale nie licz, że dziś w łóżku będę skupiona na tobie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.05.2019 o 03:59, Grey79 pisze:

Jedną z fajnych metod soft cuckoldu jest, gdy żona w trakcie waszej zabawy, opowiada ci historyjkę z akcją w klimacie. Na przykład żona pieści cię na przemian ręką i ustami i w trakcie, opowiada ci co się dziś u niej "wydarzyło". JAk ktoś ma bujną fantazję, może nieźle nakręcić. Przeżyłem i szczerze polecam :)

Uwielbiam jak zona opowiada co mogloby byc z kims innym podczas naszego seksu:)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.05.2019 o 03:59, Grey79 pisze:

Jedną z fajnych metod soft cuckoldu jest, gdy żona w trakcie waszej zabawy, opowiada ci historyjkę z akcją w klimacie. Na przykład żona pieści cię na przemian ręką i ustami i w trakcie, opowiada ci co się dziś u niej "wydarzyło". JAk ktoś ma bujną fantazję, może nieźle nakręcić. Przeżyłem i szczerze polecam :)

Uwielbiam jak moja zona mi opowiada takie historyjki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam czasami taką fantazję, że mojej żonie zsuwa się sukienka odkrywając piersi w miejscu publicznym. Bardzo mnie podnieca fakt, że ktoś mógłby jej piersi zobaczyć a jeszcze lepiej nago... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...