Skocz do zawartości
Simertoe

Soft cuckold - pomysły.

Rekomendowane odpowiedzi

Hej :) Zastanawiam się czy kręci Was coś w tym stylu. Coś dla początkujących chcacych wejść w temat cuckol, ale tez dla koneserów z większym stażem, ale cenoących sobie drobnostki dnia codziennego, które mogą wzbudzać fantazje.

Chodzi mi o sytuacje np. typu:

- Żona zostawia na podłodze w sypialni otwartą prezerwatywę tak aby mąż mógł ja łatwo znaleźć. Nic nie tłumaczy.

- Żona ubiera się przy mężu w seksowną bieliznę, potem zakłada ubranie i wychodzi do koleżanki, lub na imprezę. Wraca i robi wszystko, żeby mąż odkrył, że wraca bez majtek, lub z majtkami w torebce.

- Żonka nosi w torebce "bez powodu" zapas prezerwatyw i lubrykant. 

Mam nadzieję, że widzicie do czego dążę. Do dwuznacznych sytuacji które równie dobrze mogą zwiastować, że coś jest na rzeczy, jak i mogą być jedynie droczeniem się ze strony wyrafinowanej hotki, lub też żony nie do końca gotowej na prawdziwe zbliżenia z innymi mężczyznami, ale chcącej "zagrać w tę grę" gdyż oboje Was to kręci. Podobają Wam się takie drobne gesty? Macie jakieś podobno pomysły, lub fantazje, które można by było uznać za taki soft? :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli, czy prowokujemy trochę zazdrości, by przekuć w dobry seks?

- Ty w tym stroju idziesz do pracy?

- Jest coś niestosownego w spodniach, bluzce i żakiecie?

- Dekolt?!

- Szanowny Mąż od kiedy taki pruderyjny?

Tak, prowokuję; a strój do pracy mam zawsze zgodny z konwenansami. ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie o tego typu historyjki mi chodzi :) Bardzo lubię kiedy żona ubiera się odrobinę seksowniej niż zwykle do pracy. Zwłaszcza że wiem, że jest tam paru podrywaczy i jestem pewien, że odpowiednio to "docenią" jakimś komentarzem, puszczeniem oka, czy nieuniknionymi sprośnymi myślami na temat mojej żony. Po takim dniu wieczorny seks jest pełen niesamowitych doznań kiedy te wszystkie myśli powracają w mojej głowie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas najciekawsze tego typu momenty to na przykład schylanie się żony, gdy ma na sobie luźną bluzeczkę w obecności naszych znajomych, sąsiadów, kolegów z pracy. Szczególnie teraz, gdy wiele naszych znajomych ma małe dzieci, to jest dużo pretekstów do takiego schylania się. I prawie każdego pana w takich okolicznościach przyłapujemy na dyskretnym zajrzeniu za bluzeczkę. A tam pod odpowiednim kątem w zasadzie widać wszystko.

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kocham być kobietą! Tylko przypadkowo schyliłam się, popatrzę na usta, pończoszkę "przez przypadek" pokażę:!:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne przykłady z tymi dekoltami i pończochami. To są takie elementy na które zawsze mężczyzna zwróci uwagę. Nie ważne czy to ktoś w autobusie, kolega z pracy, szef, czy jakiś kuzyn, albo wujek na spotkaniu rodzinnym. A jak już spojrzy, to i sprośne myśli są kwestią czasu :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Być kobieta, być kobieta!
Marze ciągle będąc dzieckiem.
Być kobieta - bo kobiety
Są występne i zdradzieckie.

Być kobieta, być kobieta
Oszukiwać, dręczyć, zdradzać,
Nawet - gdyby komuś
Miało to przeszkadzać.

wykonanie: Alicja Majewska, słowa: Magdalena Czapińska

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona mojego kolegi tak często kusi w lato "zapomina" założyć biustonosza a sutki jej mało bluzki nie przebiją nie raz już przyłapany zostałem na patrzeniu na te suteczki :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedną z fajnych metod soft cuckoldu jest, gdy żona w trakcie waszej zabawy, opowiada ci historyjkę z akcją w klimacie. Na przykład żona pieści cię na przemian ręką i ustami i w trakcie, opowiada ci co się dziś u niej "wydarzyło". JAk ktoś ma bujną fantazję, może nieźle nakręcić. Przeżyłem i szczerze polecam :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...