Skocz do zawartości
Owner

Piątek

Rekomendowane odpowiedzi

Piątek. Wczesny ranek. Budzi mnie dźwięk alarmu w telefonie. Zaspany podnoszę się z łóżka. Obok śpi moja ukochana, nie wzruszona budzikiem. Całuję ją w policzek, następnie idę zjeść śniadanie - tosty i kawa. Czas jechać do pracy, droga mija mi szybko. W pracy napięta atmosfera, od rana każdy potrzebuje wszystkiego na wczoraj. W pewnym momencie nie wytrzymuję, wkurwiony idę zapalić, w międzyczasie piszę do dziewczyny, informując ją, że zapowiada się długi piątek w pracy i że będę później. Po kilku minutach odpisała: -Rozumiem, więc zajmę się generalnym porządkami w mieszkaniu. Postaram się przygotować coś ciepłego na obiad. Kocham cię. 

Spaliłem, idę zająć się pracą. W natłoku obowiązków czas minął mi bardzo szybko. Nim się zorientowałem była już 19. Czas do domu. Pozostało pożegnać się z kolegami. Szybkim krokiem udałem się do auta. Chciałem już być w domu, więc nie oszczędzałem samochodu. Podjeżdżam pod kamienicę, odjeżdżający samochód zwolnił mi miejsce. Biorę swoje rzeczy i idę do mieszkania. Drzwi otwiera mi moja najdroższa, ubrana w koronkową bieliznę którą wręcz ubóstwiam na jej pięknym ciele. Wygląda cudownie, wchodzę do mieszkania. Rzucam rzeczy, łapie ja i odrazu zaczynam całować. Jedną rękę wsówam w jej majteczki. Czuję, że jest bardzo mokra. Prowadzimy się do sypialni. Ona pewnym ruchem rzuca mnie na łóżko, poddaję się. Zdziera ze mnie koszulkę. Leżę oszołomiony. Ona lekko się unosi i przesówa swoją cipkę nad moją twarz. Uwielbiamy tą pozycję. Zdejmuję jej majtki i zanurzam język. Czuję, że jest bardzo mokra. Po chwili namiętnego lizania znów unosi się nad moją twarzą, a ja wystawiam język starając się ją dosięgnąć. Nareszcie się odezwała:

-Pisałam, że przygotuję dla ciebie coś ciepłego. Na co odpowiadam: - Twoją cipkę mogę jeść codziennie. Uśmiechnęła się i rzuciła szybkie: -Nie o nią mi chodziło. W tym momencie czuję uchodzące z jej cipki powietrze. Zdziwiłem się, lecz nim cokolwiek pomyślałem do mojej buzi spłynęła ogromna ilość spermy. Przycisnęła moją twarz do siebie, tak że nie mogłem złapać oddechu i wydała z siebie tylko głośne jęki. Osunęła się na bok. Serce waliło mi jak opętane, na mojej twarzy znajdowały się tylko krople spermy pomieszanie z jej sokami. Wszystko co spłynęło mi do ust odruchowo połknąłem. Leżała obok, ciągle się uśmiechając. Po chwili zaczęła dobierać się do mojego kutasa, lecz gdy sciagnęła mi bokserki wybuchła śmiechem.

-Już się spuściłeś? Przecież nawet go nie dotknęłam. Co się stało moje biedactwo? 

-Możesz mi to wyjaśnić? Odparłem nadal będąc w szoku po tym co zaszło. 

Usłyszałem głośny śmiech, a po nim:

-Połknąłeś wszystko, jak na twój pierwszy raz, naprawdę jestem pod wrażeniem. 

CDN.. 

Fantazja która kiedyś może doprowadzić do zmiany statusu z kochanka na bulla. ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po tej krótkiej rozmowie usnęliśmy przytuleni. Obudziłem się sam, krzyknąłem jej imię - cisza. Pomyślałem, że pewnie poszła do pobliskiego sklepu po coś na śniadanie jak zawsze. 

Leżałem czując jeszcze posmak wczorajszej spermy w ustach. 

Biłem się z myślami, nie rozumiałem kompletnie nic z wczorajszej sytuacji. Czułem wstyd, byłem na nią zły. Doszedłem do wniosku, że dziś musimy porozmawiać na ten temat. 

Nagle słyszę dzwięk otwierających się drzwi i głośne: -Kochanie wróciłam! Przyniosłam kilka rzeczy na śniadanie! 

Drzwi od pokoju otworzyły się, a w nich zobaczyłem moją ukochaną w pięknej przewiewnej sukience. Na sam widok mój kutas odrazu zrobił się twardy. Podeszła do mnie, złapałem ją za tyłek. Nachyliła się i zaczęła całować. Weszła na mnie. Całowaliśmy się namiętnie, ja zacząłęm ją obmacywać tak jak to miałem w zwyczaju. Uwielbiała kiedy wsuwałem paluszka w jej drugą dziurkę, więc po chwili moja dłoń zawędrowała w jej okolice. Nagle poczułem, że zamiast jednego palca mieszczą się tam z lekkim luzem dwa. - Kochanie, dlaczego twoja druga dziurka jest taka luźna? Zapytałem. 

- Bo przed chwilą zerżnął mnie inny facet w aucie. Odparła i w tej chwili uniosła się lekko nade mną, a moje palce z niej wyszły. Na mój brzuch wysłało się sporo jeszcze ciepłego nasienia. Poczułem się dosyć dziwnie, lecz ona przesuwała się dalej i po chwili jej cipka była już nad moją twarzą. - Spuścił się też dwa razy w moją cipkę, zobacz ile ma spermy. 

Otworzyłem usta i poczułem jak nasienie wlewa się do moich ust i ścieka coraz głębiej. Wszystko to miało miejsce przy jej jednoczesnym monologou: - Ale mnie zalał. Czujesz kochanie? Czuję jego spermę wszędzie. On jest taki dobry. Wie jak mi dogodzić, a jego kutas? Jego kutas jest tak wielki, że nie mogę go zmieścić w sobie. Dlaczego ty nie możesz takiego mieć? Dlaczego nie możesz mnie tak pieprzyć? Mam już dość!

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mega fantazje, aż sam się rozmarzyłem. Chciałbym kiedyś przeżyć coś takiego

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...