Skocz do zawartości
Ann&Kris

Rogi, obrazy, figurki, rzeźby...

Rekomendowane odpowiedzi

Serwus Wszystkim! 

Chciałbym się Was zapytać drodzy forumowicze, o wnętrza Waszych mieszkań...

A konkretnie czy wyrażacie swoje preferencje seksualne, w otaczających Was przedmiotach użytku codziennego, i dekorowania własnych domów?

Po przez np. jelenie rogi nad łóżkiem lub w innych częściach domu? Nie jedne ale kilka/kilkanaście? Do tego jakieś figurki jeleni na przykład. 

Tematyczne obrazy, które mogły by chodź trochę sugerować Wasze upodobania seksualne?

Akty pani domu, albo innych kobiet lub mężczyzn. Nie ważne czy abstrakcyjne, czy też odwzorowane w najmniejszym szczególe?   

I wiele, wiele innych...

Pytam z czystej ludzkiej ciekawości:) 

Czy jeśli wejdę do czyjegoś domu, i zobaczę ogrom jelenich rogów w różnej postaci. To sugerowało by to że właściciel jest "rogaczem"? Albo ma ku temu skłonności. (o ile to nie jest dom myśliwego albo weterynarza dzikich zwierząt;p) 

Albo czy poprzez sztukę kieruje się w świat BDSM? I swej dominacji nad partnerem/partnerką? Albo swingu?

A może byliście w takich miejscach, gdzie wiedzieliście o preferencjach seksualnych Waszych gospodarzy, i sami zwróciliście uwagę na otaczające Was przedmioty?

Pozdrawiam i zapraszam do rozmowy. 

On

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Ann&Kris pisze:

A konkretnie czy wyrażacie swoje preferencje seksualne, w otaczających Was przedmiotach użytku codziennego, i dekorowania własnych domów?

Mamy trochę dekoracji i rzeczy  "z motywem". Traktujemy je z przymrożeniem oka a nie jako manifest preferencji.

Tematyczne obrazy, które mogły by chodź trochę sugerować Wasze upodobania seksualne?

Akty pani domu, albo innych kobiet lub mężczyzn. Nie ważne czy abstrakcyjne, czy też odwzorowane w najmniejszym szczególe?  

Nie mamy z uwagi na nieletnich ;) 

Czy jeśli wejdę do czyjegoś domu, i zobaczę ogrom jelenich rogów w różnej postaci. To sugerowało by to że właściciel jest "rogaczem"?

Nie. Motywy Jeleni są bardzo popularnym motywem wzornictwa. Wejdź do dowolnego sklepu z artykułami wyposażenia wnętrz i znajdziesz tego cała masę 

A może byliście w takich miejscach, gdzie wiedzieliście o preferencjach seksualnych Waszych gospodarzy, i sami zwróciliście uwagę na otaczające Was przedmioty?

Tak. Tak wygląda mieszkanie np znajomej pary gejów gdzie np kajdanki czy liny są stałą dekoracją na barierkach łóżka itd ;) Podobnie u znajomych którzy bawią się w klimaty bondage/shibari - poza walającymi się wszędzie linami są w mieszkaniu różne obrazy czy specjalne elementy wyposażenia. Na ten luksus mogą sobie jednak wg mnie pozwolić osoby które mieszkają same, bez dzieci i rzadko zapraszają do siebie osoby całkiem postronne/rodzinę. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Wichura pisze:

Nie. Motywy Jeleni są bardzo popularnym motywem wzornictwa. Wejdź do dowolnego sklepu z artykułami wyposażenia wnętrz i znajdziesz tego cała masę

Zgadza się, są też nawet filmy na YT jak zrobić głowę jelenia z tektury:) aczkolwiek motyw ten, zestawiony z domownikami u których dostrzegamy pewne cechy zachowania, pobudza wyobraźnię;p 

Tylko żeby mi nikt czasem nie powiedział zaraz że wszędzie się doszukuję cuckloudu xD

Po prostu mam taką pracę, że odwiedzam rocznie kilkadziesiąt/set domów w ciągu roku. A wnętrza potrafią nam wiele powiedzieć o jego właścicielach:)

Nie mamy z uwagi na nieletnich ;) 

Na ten luksus mogą sobie jednak wg mnie pozwolić osoby które mieszkają same, bez dzieci i rzadko zapraszają do siebie osoby całkiem postronne/rodzinę. 

Są obrazy/motywy, rzeźby które przedstawiają nagość w sposób subtelny i nieordynarny, nieoczywisty. Lekko rozmazane, za mgłą, szkic sylwetki. Widywałem takie i wiele inny, nawet bardziej odważnych malunków/zdjęć. W domach w których wychowywały się dzieci i które były oswojone z nagością, gdzie nagość i seks nie były tematem tabu czy czymś do wstydu.

On

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam obrazek, poduszkę i wycieraczkę z jeleniem i choć P-N kupowała je w celach dekoracyjnych to ja patrzę na nie inaczej.

Z odrobiną tęsknoty i nadziei. Trochę też z zazdrością. 

Kiedy widzę u kogoś to od razu mam skojarzenia ale bez podejrzeń o zabawę w ZK.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli to można zaliczyć do wystroju domu, mamy w łazience typowy przedmiot codziennego użytku- mydło B... Jeleń z dozownikiem w "gustownym" sklepowym opakowaniu na którym widnieje łeb jelonka z porożem

_ONA

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.05.2019 o 15:24, onimaz pisze:

Jeśli to można zaliczyć do wystroju domu, mamy w łazience typowy przedmiot codziennego użytku- mydło B... Jeleń z dozownikiem w "gustownym" sklepowym opakowaniu na którym widnieje łeb jelonka z porożem

_ONA

Ale utożsamiasz się jakoś z tym mydłem? Czy używając go przypominasz sobie o ZK? Czy to po prostu przedmiot jak każdy inny, i nieważne czy jest na opakowaniu jeleń czy np. dzik?

On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kris, Monia kiedyś kupiła takie mydło marki B...Jeleń, faktycznie utożsamiłem się z nim - ryczałem jak na rykowisku.

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.05.2019 o 20:19, Ann&Kris pisze:

Ale utożsamiasz się jakoś z tym mydłem? Czy używając go przypominasz sobie o ZK?

Bardzo się utożsamiam, szczególnie za każdym razem gdy myje ręce myślę o ZK

A na poważnie zamiast mydła z jeleniem wolę fajny gadżet, gdy taki spotkam na pewno zakupie.

_ONA

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może się wypowiem jako osoba która temat zna od niedawna :)
dla osoby która nigdy o tym nie słyszała - zwykła dekoracja, ciekawy motyw
dla  osoby która coś tam słyszała ale nie zagłębiała w się w temat - zaczyna szukać dalszyk poszlak i próbować się domyslać
dla osoby oswojonej z tematem - pierwsza myśl "cuckold" ale to tylko dlatego, że "zna" się temat

oczywiscie to są moje odczucia i spostrzeżenia - nikoniecznie tak musi być faktycznie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...