Skocz do zawartości
nyrzata

nie przegrać

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, iko pisze:

miłości się nie szuka, ta dopada Cię w najmniej oczekiwanym momencie

wiem, tylko tyle że ma karminowy kolor 

zabawę tu znajdziesz, dialogi lekkie i trudne, seks... nie wiem jak tam z miłością..

witaj

nie wiem, może tak to jest jak chce Wikipedia:

Miłość – uczucie, typ relacji międzyludzkich, zachowań, postaw. Często jest inspiracją dla dzieł literackich lub malarstwa. Stanowi ważny aspekt psychologii, filozofii i religii. W chrześcijaństwie definiowana jest jako „dążenie bytu do dobra”, uważana jest za najważniejszą cnotę oraz sens życia człowieka.

szczególnie mnie ciekawi: dążenie bytu do dobra

niech miłość robi nam dobrze, życzę każdemu :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, _nikt_ pisze:

jak sraczka, dopada znienacka :D :lach:

jak nie urok, to sraczka

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
36 minut temu, nyrzata pisze:

nie wiem, może tak to jest jak chce Wikipedia:

Miłość – uczucie, typ relacji międzyludzkich, zachowań, postaw. Często jest inspiracją dla dzieł literackich lub malarstwa. Stanowi ważny aspekt psychologii, filozofii i religii. W chrześcijaństwie definiowana jest jako „dążenie bytu do dobra”, uważana jest za najważniejszą cnotę oraz sens życia człowieka.

szczególnie mnie ciekawi: dążenie bytu do dobra

niech miłość robi nam dobrze, życzę każdemu :D

osobiście za nic mam definicje

i tu na forum również mi zarzucano, że słownik PWN podważam :D

nie chcę definicji miłości, chcę doznawać

czego i Tobie życzę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, iko pisze:

osobiście za nic mam definicje

i tu na forum również mi zarzucano, że słownik PWN podważam :D

nie chcę definicji miłości, chcę doznawać

czego i Tobie życzę

widziałaś szpadę Zorro? weź mnie ze sobą!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
19 minut temu, nyrzata pisze:

widziałaś szpadę Zorro? weź mnie ze sobą!

2xnie!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, nyrzata pisze:

Jak mam rozpoznać swoją Drugą Połowę?

Ja wchodzę do sklepu. Staję przed półkami z wódką i od razu rozpoznaję Drugą Połówkę. Pierwszą zresztą też.

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, nyrzata pisze:

Moim udziałem była porażka, odrzucenie, rozczarowanie. Ciężko to wyrzucić z siebie. Byłam sprawcą porażki i odrzucenia.

Dziewczyno co Ty wiesz o porażkach , odrzuceniach i rozczarowaniach.

Bolesne to doznania ale czyż to nie one kształtują charakter? Czyż dzięki nim nie stajemy się lepsi ? 

Miłość bez nich nie była by miłością i jeżeli chcesz miłości to musisz akceptować także ryzyko wystąpienia tych elementów. 

Życzę  Ci ich jak najmniej a samej miłości jak najwiecej. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Franki74 pisze:

Dziewczyno co Ty wiesz o porażkach , odrzuceniach i rozczarowaniach.

Bolesne to doznania ale czyż to nie one kształtują charakter? Czyż dzięki nim nie stajemy się lepsi ? 

Miłość bez nich nie była by miłością i jeżeli chcesz miłości to musisz akceptować także ryzyko wystąpienia tych elementów. 

Życzę  Ci ich jak najmniej a samej miłości jak najwiecej. 

Wiem, że nic nie wiem - pojadę klasykiem - i wolę żałować, że zrobiłam, niż za 40 lat :P zastanawiać się, a co by było gdybym spróbowała i żałować, że nie zrobiłam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakże mi miło powitać kolejną kobietę na forum.

Jak widzę jesteś diametralnie inna niż ja i dlatego bardzo jestem Ciebie ciekawa. 

Pozdrawiam i do porozmawiania :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,  pozostaje w takim razie życzyć Ci żeby miłość dopadła Cię tak, jak dopada człowieka w zaułku wyrastający spod ziemi morderca, i poraziła  od razu...  :) (tak jak kiedyś Małgorzatę)

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...