Skocz do zawartości
nyrzata

nie przegrać

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mam rozpoznać swoją Drugą Połowę?
Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań.
Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania Miłości.
Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie.

Paulo Coelho

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Witaj"

Wichura

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
39 minut temu, nyrzata pisze:

Jak mam rozpoznać swoją Drugą Połowę?

Nie ma tak ,że da się ją w tłumie wypatrzyć...nie ma tak ,że droga poszukiwań jest łatwa i krótka . Bywa ,że ciągnie się latami...ale pamiętaj jedno-kto szuka ten w końcu znajdzie.

Szczerze Ci tego życzę ! ;)

43 minuty temu, nyrzata pisze:

Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań.

Nie wolno Ci się bać... ten kawałek tak na drogę ode mnie ...

Witaj i udanych poszukiwań życzę ... ! ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, przyznam, że nie znałam. Wstyd mi.

Nie wolno Ci się bać, wszystko ma swój czas
Ty jesteś początkiem do każdego celu

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, nyrzata pisze:

Nie bojąc się ryzyka.

Nie można całkowicie wyeliminować ryzyka...

Porażka, odrzucenie, rozczarowanie - przecież to działa w obie strony - Ty też możesz spowodować czyjąś porażkę, odrzucić, rozczarować... :) 

Tak było, tak jest i zapewne już tak będzie...

A tak w temacie to witaj na forum i spędzaj z Nami miło czas... Spełniaj swoje pragnienia jakimi by one nie były :D 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, _nikt_ pisze:

Nie można całkowicie wyeliminować ryzyka...

Porażka, odrzucenie, rozczarowanie - przecież to działa w obie strony - Ty też możesz spowodować czyjąś porażkę odrzucić, rozczarować... :) 

Tak było, tak jest i zapewne już tak będzie...

A tak w temacie to witaj na forum i spędzaj z Nami miło czas... Spełniaj swoje pragnienia jakimi by one nie były :D 

Moim udziałem była porażka, odrzucenie, rozczarowanie. Ciężko to wyrzucić z siebie. Byłam sprawcą porażki i odrzucenia.

• Smutny 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

miłości się nie szuka, ta dopada Cię w najmniej oczekiwanym momencie

wiem, tylko tyle że ma karminowy kolor 

zabawę tu znajdziesz, dialogi lekkie i trudne, seks... nie wiem jak tam z miłością..

witaj

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, nyrzata pisze:

Moim udziałem była porażka, odrzucenie, rozczarowanie.

Chyba każdy z nas coś takiego przeżył, więc nie jesteś odosobniona...

3 minuty temu, nyrzata pisze:

Ciężko to wyrzucić z siebie.

Zdarzają się cięższe rzeczy do wyrzucenia... Po prostu trzeba znaleźć sposób, swój sposób :P 

4 minuty temu, nyrzata pisze:

Byłam sprawcą porażki i odrzucenia.

Jeżeli nie było to z wyrachowaniem to świat Ci wybaczy :D 

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, iko pisze:

miłości się nie szuka, ta dopada

jak sraczka, dopada znienacka :D :lach:

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...