Skocz do zawartości
malz4346

Serdecznie witamy tutejszą społeczność

Rekomendowane odpowiedzi

41 minut temu, Wichura pisze:

A dla innych nie - przecież kto jak kto ale Ty wiesz to dobrze a forumową definicją "bulla" nie każdy się musi posługiwać  ;)

Szczególnie para ;)

Oczywiście, każdy może określić się jak chce, ale... niesie to za sobą pewne konsekwencje, o czym już wspomniałam. 

I tak np. jeśli to para cuckold to mężczyzna nie zainteresuje mnie (a nie jestem w tym odosobniona) jako potencjalny kochanek. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Wichura pisze:

Otóż nie - nie muszą :)

Otóż tak, raczej muszą. Przynajmniej formalnie. Albo zostaną wrzuceni do jakiegoś worka, o czym też wiesz. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Zouza pisze:

Otóż tak, raczej muszą. Przynajmniej formalnie. Albo zostaną wrzuceni do jakiegoś worka, o czym też wiesz. :)

Formalnie jako wybór najbliższej ich preferencjom grupy na forum - oczywiście. A robić mogą co, jak i z kim chcą ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Wichura pisze:

Idąc tym tropem możemy nakazywać dokladniejsze określenie się osobom biseksualnym lub każdemu forumowego bullowi twierdząc, że skoro nie określa się w sposób decydujący na wybór jednego lub drugiego to jest nieokreślony i niczego nie doświadcza

Robisz to specjalnie? Gdzie napisałem że określenie siebie jest równoznaczne z rezygnacją z szerokiego spectrum??? Określenie siebie to uzyskanie pewności co do swoich preferencji... zatem nie określajmy się jako para ZK jeśli interesuje nas coś więcej a może coś innego bardziej, nie nazywajmy się rogaczem kiedy chcemy także doświadczać emocji kochanka itp. Rozumiesz? Jednak trzeba się określić, świadomie odpowiedzieć sobie na jedno zasadnicze pytanie co lubie robić... i zacząć to robić:mur:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A przecież o formalne chodzi. :D

Nieformalnie to ja nikomu za prześcieradło nie robię ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...