Skocz do zawartości
malz4346

Serdecznie witamy tutejszą społeczność

Rekomendowane odpowiedzi

Podzieliłam się już moimi uwagami, może będą pomocne. ;)

W każdym razie - powodzenia! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Zouza pisze:

To przemyślcie wspólnie - wolicie 2+2, czy 1+2, czyli swing, czy cuckold. ;)

...jakby jedno drugie wykluczało lub trzeba było wybierać :D 

Cześć Wam. Bawcie się tu dobrze, czytajcie do woli i z czasem sami też pokażcie się w dyskusjach. 

I pamiętajcie, że pisząc z konta pary obligatoryjnie musicie podpisywać posty aby było wiadomo kto pisze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dla mnie wyklucza.

Rogacz jest wierny.

A to wyklucza jednak skoki w boki. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Zouza pisze:

No dla mnie wyklucza.

A dla innych nie - przecież kto jak kto ale Ty wiesz to dobrze a forumową definicją "bulla" nie każdy się musi posługiwać  ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Wichura pisze:

A dla innych nie

Nooo argument nie do obalenia. Tylko co Zouze obchodzą inni? To Zouza, mówi i mysli za siebie nie jest Ona legion co za miliony cierpi katusze.

@Zouza a może jednak jesteś głosem ludu???

Co więcej ja doskonale rozumiem zarówno postulat jak i logiczne konsekwencje. Swing to swing, cuckold to cuckold... oczywiście mogą się wzajemnie przenikać bo swingująca para może czerpać przyjemność z cuckoldowych implikacji a cuckoldowa para może uczestniczyć w swing imprezie gdzie kluczem będzie tylko aktywność Hotki. Jednak skoro samoświadomość jest kluczem do szczęścia... to trzeba się określić. Trochę tu a trochę tam... to w praktyce nigdzie:-P

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Kiki pisze:

Trochę tu a trochę tam... to w praktyce nigdzie

Czyli sugerujesz że skoro ja np bawię się i w swing i cuckold a nawet do tego w quckquuen to w praktyce jestem nigdzie? Ciekawa teoria.  Powiedziałbym nawet że urzekła mnie ;)

I nie mówię tu o podejściu Zuzy a jedynie jej stwierdzeniu że autorzy tematu muszą pomyśleć i się zdecydować/określić. Otóż nie - nie muszą :)

No ale to dyskusja na inne miejsce niż czyjś wątek powitalny

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Wichura pisze:

Czyli sugerujesz że skoro ja np bawię się i w swing i cuckold a nawet do tego w quckquuen to w praktyce jestem nigdzie? Ciekawa teoria.

Nic takiego nie sugeruję. Napisałem, że jeśli człowiek nie potrafi się określić to w ostatecznym rachunku nie doświadcza niczego. Ty się określiłeś... bawisz się i super. 

3 minuty temu, Wichura pisze:

a jedynie jej stwierdzeniu że autorzy tematu muszą pomyśleć i się zdecydować/określić. Otóż nie - nie muszą

Jak chcą się rozwijać i czerpać maksimum przyjemności to muszą... Choćby poprzez fakt określenia, że nie tylko ZK ich pociąga czy nie tylko swing ich interesuje... To jest stricte określenie siebie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Kiki pisze:

Napisałem, że jeśli człowiek nie potrafi się określić to w ostatecznym rachunku nie doświadcza niczego.

Określać się a wybierać to dwie różne rzeczy. Można się określić że odpowiada nam to i to i doświadczać wszystkiego ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Wichura pisze:

Określać się a wybierać to dwie różne rzeczy.

Spoko... to jałowa dyskusja już jest. Wybieraj nie określając określaj bez wybierania jak sobie tam chcesz... Tak wygodnie dla Ciebie a co z innymi?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację do do jałowości dyskusji. Idąc tym tropem możemy nakazywać dokladniejsze określenie się osobom biseksualnym lub każdemu forumowego bullowi twierdząc, że skoro nie określa się w sposób decydujący na wybór jednego lub drugiego to jest nieokreślony i niczego nie doświadcza. Proponuję zakończyć offtop zatem

Autorom tematu pasuje to i to i mają do tego pełne prawo

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...