Skocz do zawartości
malz4346

Serdecznie witamy tutejszą społeczność

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry to tutaj nasza pierwsza wizyta na chwilę obecną mamy profil nie uzupełniony.  Sam nie wiem co w nim wpisać by pasowało do naszych zainteresowań .Jesteśmy z żoną już po doświadczeniach w układach 2+2 jak i 2+1 tzn. żona i 2 panów. Moja żona jest zdecydowaną Hotką mnie to podnieca bardzo z tym że ona nigdy się nie umawia sama zawsze w moim towarzystwie i z moim udziałem czynnym.  Lubię się trochę przyglądać i dołączać do zabawy. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam... po takim wstępie pewnie jakiś czas nie zdołacie uzupełnić profilu, trzeba się będzie najpierw uporać ze stertami PW. :-> Fajnie, że jesteście.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To przemyślcie wspólnie - wolicie 2+2, czy 1+2, czyli swing, czy cuckold. ;)

Potem już pójdzie łatwo. ;)

Witajcie! :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Serdecznie dziękuję za miłe przywitanie. Tak to prawda trudno mi tu określić preferencje. Z jednej strony lubimy z żoną kameralne czworokąty z wymianą itp. żonę też podnieca widok mnie gdy się zabawiam z obcą kobietą. Natomiast Cuckold też mnie podnieca ale on bardziej przeistacza się w trójkąt. Więc jak sami widzicie mam dylemat. Dodam że moja żona wie co oznacza określenie Hotka i wcale się temu nie sprzeciwia :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale trójkąt to też może być cuckold, pod warunkiem, że jednym z panów jest mąż/partner życiowy :D

Jednak z tego, co napisałeś to, moim zdaniem, najbliższy jest Wam swing. :)

Rogacz jest wierny swojej kobiecie. 

No ale... to Wasz wybór. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Zouza pisze:

No ale trójkąt to też może być cuckold, pod warunkiem, że jednym z panów jest mąż/partner życiowy :D

Jednak z tego, co napisałeś to, moim zdaniem, najbliższy jest Wam swing. :)

Rogacz jest wierny swojej kobiecie. 

No ale... to Wasz wybór. ;)

No tak ale mnie podnieca jak obcy facet uprawia seks z moją Hotką :) A i sama małżonka zwana Hotką też się podnieca mym widokiem z inną. Co do swingu to tu bym się nie zgodził bo w swingu zawsze jest większa grupa ludzi a my tego nie czujemy. Wolimy kameralne prywatne spotkania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale swing to wymiana partnerów, niekoniecznie w dużym gronie. :D Czasem właśnie bardzo kameralnie. 

Dobra, wybierzcie co chcecie, chociaż wydaje mi się, że niezupełnie się orientujecie w tym wszystkim. ;)

A, może tylko wspomnę, że nie każda hotka chce jakikolwiek kontaktów, poza rozmową, z innym rogaczem. Jeśli więc myślicie, by poznać tu parę to może warto wziąć to pod uwagę? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, Zouza pisze:

Ale swing to wymiana partnerów, niekoniecznie w dużym gronie. :D Czasem właśnie bardzo kameralnie. 

Dobra, wybierzcie co chcecie, chociaż wydaje mi się, że niezupełnie się orientujecie w tym wszystkim. ;)

A, może tylko wspomnę, że nie każda hotka chce jakikolwiek kontaktów, poza rozmową, z innym rogaczem. Jeśli więc myślicie, by poznać tu parę to może warto wziąć to pod uwagę? 

Właśnie dlatego trafiliśmy tu na forum by pomogło nam w określeniu kim tak naprawdę jesteśmy :)  Mnie cuckold bardzo podnieca bo gdy mamy trójkącik lubię się przyglądać zabawie żony z kochankiem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...