Skocz do zawartości
Parawaw3847

Warszawa- pub na zapoznawczą kawe

Rekomendowane odpowiedzi

Hej wszystkim,

W kontekście tzw spotkan na "kawe " wybór miejsca zawsze jest pewnym klopotem, bo albo za jasno, albo nie można usiasc we troje obok siebie, albo kamery, albo jakies inne albo:) Milo by bylo jezeli rozmowa sie układa by hotka np sprawdziła zawartość spodni przyszłego kochanka czy też zeby jego ręką zanurkowala pod spódniczka hotki... :) ale tak by nas zaraz nie wyrzucili z pubu:)

Jednym słowem, jakie puby polecacie na zapoznawczą kawy?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest takich miejsc całe multum zarówno w kierunku na Białystok, Radom, Lublin, Terespol itd... jak i w samym mieście...

Ja osobiście lubię puby na Pradze są kameralne i spokojne... 

Można by tu pisać i pisać, bo tak jak powiedziała @iko są różne gusta i potrzeby ale od tego mamy wolną wolę aby planując spotkanie wybrać najlepsze dla nas miejsce wedle naszych oczekiwań... 

Ja ostatnio nawet w Mc Donalds spędziłem bardzo przyjemnie czas... 
Zatem sprawa jest prostsza niż się zdaje... Wystarczy tylko chcieć...

Życzę powodzenia i trzymam kciuki :D 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pub pubem, ale jakiś czas temu pewna para zaprosiła mnie do spa gdzie od 21.00 jest beztekstylnie - czyli wszyscy chodzą nago.

Co więcej - niewiele osób tam dziwi, że w jacuzzi coś się dzieje pod wodą, że w basenie pani tuli się najpierw do jednego a potem do innego pana itp.

Oczywiście i tam trafiają się koniobijcy, ale ogólnie wrażenia mam pozytywne... Po drugim wspólnym pobycie tam też.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.06.2019 o 09:24, GrzesznikWędrowny pisze:

Pub pubem, ale jakiś czas temu pewna para zaprosiła mnie do spa gdzie od 21.00 jest beztekstylnie - czyli wszyscy chodzą nago.

Co więcej - niewiele osób tam dziwi, że w jacuzzi coś się dzieje pod wodą, że w basenie pani tuli się najpierw do jednego a potem do innego pana itp.

Oczywiście i tam trafiają się koniobijcy, ale ogólnie wrażenia mam pozytywne... Po drugim wspólnym pobycie tam też.

a gdzie to taki przybytek? ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne Sante. I nie uważam żeby to było tam "modne". Pomiędzy saunalubnymi i nudystami, a wielbicielami swing/cckld jest wprawdzie kilka punktów stycznych, ale co do zasady, to dwie różne kwestie. Innymi słowy, ostrożnie z ostentacją, bo nie wszyscy przychodzą tam z myślą o mizianku.

Abstrahując, ja osobiście uznałbym taką sytuację za miłą niespodziankę ? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...