Skocz do zawartości
Rare

kłaniam się w pas gawiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

I to na nich właśnie aż tak Ci zależy, że nas, niegapiów, pominąłeś w powitaniu?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie czuj się urażona i nie chwytaj za słówka, proszę... ostatnią rzeczą o jakiej myślałem używając go, to pejoratywne znaczenie tego wyrażenia. teraz już wiem, że muszę mieć, nie tyle oczy dookoła głowy, co język w koło ust moich korali żeby mówić zero jedynkowo bez marginesu dopuszczającego wielorakie tłumaczenie.

pees. nie pracujesz aby w szkolnictwie? :P

:)   

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uuu, nadepnęłam za mocno? Sorry, chciałam, żeby wyszło żartobliwie. Twoich ust korale mogą spokojnie pleść - nie uraza mnie takie dictum.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, Rare pisze:

nie pracujesz aby w szkolnictwie? :P

Ja w szkolnictwie nie pracuję, a jednak ta gawiedź nie umknęła mojej uwadze. I raczej dobrego pierwszego wrażenia tym na mnie nie wywarłeś.

To po stylu wypowiedzi oraz doborze słów wyrabiamy sobie zdanie na temat forumowego współrozmówcy, więc nie dziw się, że reakcja jest taka, a nie inna.

Mam nadzieję, że dalej będzie już tylko lepiej.

Miłego pobytu na forum i do spotkania w ciekawszych forumowych wątkach.

Pozdrawiam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, może? pisze:

Uuu, nadepnęłam za mocno? Sorry, chciałam, żeby wyszło żartobliwie. Twoich ust korale mogą spokojnie pleść - nie uraza mnie takie dictum.

absolutnie..to raczej we mnie wzbudziłaś obawę, że dopuściłem się jakiegoś nietaktu, na szczęście była płonną  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Dragonfly pisze:

Ja w szkolnictwie nie pracuję, a jednak ta gawiedź nie umknęła mojej uwadze. I raczej dobrego pierwszego wrażenia tym na mnie nie wywarłeś.

To po stylu wypowiedzi oraz doborze słów wyrabiamy sobie zdanie na temat forumowego współrozmówcy, więc nie dziw się, że reakcja jest taka, a nie inna.

Mam nadzieję, że dalej będzie już tylko lepiej.

Miłego pobytu na forum i do spotkania w ciekawszych forumowych wątkach.

Pozdrawiam.

'raczej' na szczęście nie jest absolutnym ;) dziwi mnie trochę jak Wy, drogie Panie, to wszystko odbieracie. nie jesteśmy wszakże Waszymi wrogami, zwłaszcza tu..mnie się wydaje...i przekonany jestem, że o ile werbalne ataki się pojawiać mogą, to są marginalnymi, a mimo wszystko uważacie, że PIERWSZA wiadomość na jaką odważył się nowy, będzie nacechowana pejoratywnie..mimo, że słowo poddane pod dysputę tłumaczone jest wielorako...czemu tak jest?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo słowo, którego użyłeś w tytule wątku, uwypukliłeś a wszystkie jego znaczenia mają zabarwienie pejoratywne. Nie mogłyśmy go dobrze odebrać. I tyle. Uszczypnęłabym za to każdego - nie tylko nowego użytkownika forumowego.

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sypie głowę popiołem i przepraszam raz jeszcze, nie chciałem nikogo urazić, wybaczcie? peace&luv

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...