Skocz do zawartości
Rare

kłaniam się w pas gawiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

ciekawość mnie tu przygnała, a dusza niecnoty była pomocna żeby się tu znaleźć. nadzieje związane z tym miejscem mam nie małe, natomiast co się dziać będzie, to już czas pokaże, a historia da temu wyraz. sciskam Was serdecznie  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

aaaa do gawiedzi piszesz ;) lubisz natrętnych gapiów zatem, to pokaż się w dyskusjach to chętnie Ci się przyjrzę

baw się dobrze a mnie intelektem zaskocz to będę się gapić oniemiała i onieśmielona :D

tylko kto z Waszej pary pisze?

fruu do regulaminu... pewne zasady komunikacji tu mamy gdy konto należy do pary 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

aaaale, że jak to do pary należy?  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
3 minuty temu, Rare pisze:

aaaale, że jak to do pary należy?  

ale że wejdź na swój profil i przeczytaj jaką masz wybraną grupę preferencji :facepalm:

podpowiadam - jest pod nazwą nicka :lach:

no to jesteś miszcz ogarnięcia - imponujące ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ozesz faktycznie, czy jest w mojej mocy, na tym etapie, zmienic to zgodnie z rzeczywistym stanem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z góry przepraszam, ale to silniejsze ode mnie:

synonimy do słowa gawiedź

1. gapie , zbiegowisko , tłum , ludzie , ludziska , publika , publiczka , ulica , motłoch , hołota , tłuszcza , hałastra , tałatajstwo , posp swołocz , † naród , † pospólstwo

serdecznie pozdrawiam i życzę pięknych wrażeń

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ nie ma za co, wszakże jesteśmy tylko ludźmi i musimy się tego trzymać. Poza tym, przekonany jestem, że to nie jedyny synonim pasujący do rezydentów tego miejsca, bo zakładam, że gapiów tutaj jest pełen tłum ;)  Pozdrawiam równie ciepło, co sobotnio z nadzieją, że życzenia pięknych wrażeń spełnią się relatywnie szybko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czuję się tutejszym gapiem...

Cześć, Rare.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

serwus może?

cieszy mnie to niezmiernie, niemniej jednak zakładam, że jest tutaj ich sporo. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...