Skocz do zawartości
Zouza

Jaki rodzaj seksu preferujecie?

Jaki rodzaj seksu preferujecie?  

447 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki rodzaj seksu preferujecie?

• Czuły i delikatny.
      20
    • Bardzo namiętny, ale nie ostry.
      198
    • Ostre rżnięcie bez zbędnych czułości.
      150
    • Ostre rżnięcie z elementami BDSM.
      80

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, Dragonfly pisze:

Ja pier... Nie ma wariantu jaki preferuję. Jestem dziwna 

Choć wypowiadałam się już wcześniej w tym temacie, to jak teraz się nad tym zastanawiam, dochodzę do tego samego wniosku, co Ty. Łączę się w dziwności!  :*

Lula.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No niezmiernie mi przykro. 

Na szczęście ankieta jest do głosowania (nieobowiązkowa), z możliwością komentowania. ;) 

• Haha 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Zouza pisze:

No niezmiernie mi przykro. 

A mi nie jest przykro. Dobrze mi. :D

Lula.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Zouza już z Lulą uzgodniłyśmy. Dodaj opcję "Rżnięcie mózgu" i mamy jak zagłosować

• Lubię 1
  • Haha 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Dragonfly pisze:

@Zouza już z Lulą uzgodniłyśmy. Dodaj opcję "Rżnięcie mózgu" i mamy jak zagłosować

Ja już kiedyś zagłosowałam, jak jeszcze usiłowałam się dostosowywać, więc pozamiatane! ;(

Lula.

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja poproszę opcję czuły i namiętny z elementami BDSM

• Lubię 5
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię każdy - od „czułego i namiętnego” po „ostre rżnięcie”. Więc od 1 do 4. A najlepiej wszystko na raz. Nagle zmiany tempa w trakcie, zaskakujące zwroty akcji i zmiany ról.?

Seks wyłącznie „czuły”, jak i wyłącznie „ostry” byłoby dla mnie zbyt nudny i rutynowy, a tego nie znoszę. 
Opcja @maniurka - „czule i namiętnie z elementami bdsm” też czasami wchodzi w grę. 
Opcji @Dragonfly - „rżnięcia mózgu” nie doświadczyłam, więc się nie wypowiadam. ?

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.01.2021 o 18:04, Perun pisze:

Lubię delikatnie, waniliowo, słodko, tak deserowo. To bardzo przyjemne, ale jednak takim deserkiem się nie najem... A lubię zjeść konkretnie i chętnie bardzo ostro. Uwielbiam jak piecze dwa razy...  Plecy podrapane, kolana zdarte, pogryzione wargi, to kocham   Oczywiście nie zawsze, bo wszystko z czasem się przejada i w ogóle uważam, że najlepiej jak jest różnorodnie. :) 

Zgadzam się Kochanie, uwielbiam Twój pazur. Ale jednak przyznasz, że zdarza się nam całkiem zasłodzić, same seksualne ptysie z bitą śmietaną bez żadnego chili. ? I to za obopólnym wyborem tego dania. I nie zauważyłam, żeby któreś z nas po tej uczcie wychodziło głodne. ??

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Choć w sumie @Zouza, jak się zastanowię, też nad tym, co napisałam powyżej - to należałoby jeszcze sprecyzować, co każdy ma na myśli pisząc „czule” i „ostro”. Bo dla mnie rimming, pissing, fisting, głębokie gardło i zabawy 25 cm dildo też mogą być „czułe i namiętne”, zależy jak się do tego zabierzemy. ?

Więc może ja w ogóle nie będę się wypowiadać w tej ankiecie. ? Tym bardziej, że przypisywanie się do jakiejś kategorii i definiowanie nigdy nie były moją mocną stroną.  ?

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.02.2021 o 12:30, maniurka pisze:

A ja poproszę opcję czuły i namiętny z elementami BDSM

Dokładnie lubię taki sam. Najlepiej podczas gry wstępnej być delikatnym, czułym, aby lo chwili mocno docisnąć, poddusić czy dac porządnie klapsa...  A gdy dochodzi złapać za włosy I całować szyję...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...