Skocz do zawartości
Zouza

Jaki rodzaj seksu preferujecie?

Jaki rodzaj seksu preferujecie?  

447 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki rodzaj seksu preferujecie?

• Czuły i delikatny.
      20
    • Bardzo namiętny, ale nie ostry.
      198
    • Ostre rżnięcie bez zbędnych czułości.
      150
    • Ostre rżnięcie z elementami BDSM.
      80

Rekomendowane odpowiedzi

Może się powtórzę, ale to zależy od dnia, nastroju itd. Czasem delikatnie i subtelnie, a innym razem ostra jazda bez trzymanki

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię delikatnie, waniliowo, słodko, tak deserowo. To bardzo przyjemne, ale jednak takim deserkiem się nie najem... A lubię zjeść konkretnie i chętnie bardzo ostro. Uwielbiam jak piecze dwa razy...  Plecy podrapane, kolana zdarte, pogryzione wargi, to kocham   Oczywiście nie zawsze, bo wszystko z czasem się przejada i w ogóle uważam, że najlepiej jak jest różnorodnie. :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Ryś Rysiek pisze:

Oczywiście nie zawsze, bo wszystko z czasem się przejada i w ogóle uważam, że najlepiej jak jest różnorodnie. :) 

Dlatego "preferujecie", a nie "jedyny jaki chcecie uprawiać". ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poniedziałek  - jedyneczka, tak na rozruch z początku tygodnia 

Wtorek - dwójeczka,  bo trzeba w końcu zacząć tydzień z 'przytupem'

Środa- z początku powtarzam poniedziałek,  żeby w połowie błyskawicznie przejść do wersji wtorkowej 

Czwartek- tu już ostro, bo to przecież taki mały piątek, więc trójeczka 

Piątek- dla przypomnienia i utrwalenia efektów powtarzam jedyneczkę,  dwójeczkę i trójkę naprzemiennie, w różnych konfiguracjach i niekoniecznie w tej samej kolejności 

Sobota - tu mogę się wyszaleć i otworzyć na nowe doznania, więc mniej lub bardziej świadomie (zależnie od ilości i rodzaju alkoholu) grana jest czwóreczka z wszelkimi jej konsekwencjami. Reszty wieczoru nie pamiętam 

Niedziela- dzień święty,  więc świętuję: od jedynki do czwórki i spowrotem. Podobno Bóg tego dnia odpoczywał,  więc i ja wieczór pozostawiam sobie wolny od wszelkich uciech cielesnych (przynajmniej raz na jakiś czas).

Także ten, tak to mniej więcej u mnie wygląda.

• Lubię 1
  • Haha 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mhm, a ten PREFEROWANY? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma go wyszczególnionego w ankiecie. Gdybym miał się jednak nią posłużyć,  to stawiałbym na kompilację 1,2 i 4 w różnych proporcjach i zależnie od całej masy innych czynników

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybrałem trójeczkę - ostre rżnięcie bez zbędnych czułości. Ale pozostałe opcje nie są mi obojętne. Lubię dopasować się do preferencji kobiety. To też mnie podnieca.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja najbardziej lubię seks mojej żony z innymi

• Lubię 4
  • Haha 1
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opcja numer 4, bez zastanowienia! :) Szczególnie jeśli chodzi o elementy BDSM, w każdej postaci, również w bardziej delikatnym wydaniu. Sam dodatek chociażby kajdanek lub pejcza wynosi zwykły seks na wyższy poziom, ale ostre rżnięcie połączone z dominacją Partnera ( lub odwrotnie ;)) to jest coś co kochamy. :D Lili.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pier... Nie ma wariantu jaki preferuję. Jestem dziwna 

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...