Skocz do zawartości
Zouza

Jaki rodzaj seksu preferujecie?

Jaki rodzaj seksu preferujecie?  

447 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki rodzaj seksu preferujecie?

• Czuły i delikatny.
      20
    • Bardzo namiętny, ale nie ostry.
      198
    • Ostre rżnięcie bez zbędnych czułości.
      150
    • Ostre rżnięcie z elementami BDSM.
      80

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.11.2011 o 09:23, napisano:

Cały sęk w tym aby wyczuć partnerkę, którą opcję preferuje w danym momencie bo z kobietami to już tak jest że jeżeli nawet nie ma ochoty to po prostu jeszcze nie wie że ją ma i na co :)

Zgadzam się w 100%. A doswiadczenie mi mówi, że wiele kobiet fantazjuje o wersji czwartej. Dlatego, choć trochę się boi, trochę krępuje, miałaby ochotę na taki bardzo ostry sex, ale musi mieć do mężczyzny pełme zaufanie. Od wrażliwości i doświadczenia męzczyzny zależy, czy będzie to wspaniałe przeżycie warte powtórzenia a nawet poszeżania za każdym kolejnym razem granic. Lubię takie właśnie relacje i myslę, że udaje mi się je nawiązywać. Ich zaletą jest to, że dają wspaniałe przezycia i rozwijają wyobraźnię, ich wadą, że rosnący w trakcie związek emocjonalny przeszkadza w utrzymaniu koniecznego dystansu konieczngo w układzie dominujący - uległa. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, napisano:

Szkoda ze nie ma możliwości wybrania wielu bo pewnie każdy z nas nie ma jednego ulubionego..! 

Ulubiony ma to do siebie to, że jest nr 1.

Pozostałe mogą zająć tylko kolejne miejsca. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, napisano:

A doswiadczenie mi mówi, że wiele kobiet fantazjuje o wersji czwartej. Dlatego, choć trochę się boi, trochę krępuje, miałaby ochotę na taki bardzo ostry sex, ale musi mieć do mężczyzny pełme zaufanie.

Ale nie o tym ten temat.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz u mnie niestety nie jest tak prosto, lubię i ostro i namiętnie i zadnego nie moge określić jako numer jeden, choc wiem który wyzwala we mnie większe emocje natomiast czy dprswia on ze jest zdecydowanym numerem jeden... Sam nie wiem! :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, napisano:

Ale nie o tym ten temat.

To ujmę to w sposób inny. Lubię wersję 4, a własciwie proces, który prowadzi do tego, że moja partnerka pod moim wpływem odkrywa swoje nie do końca uświdomione, albo z różny powodów tlumione pragnienia, otwiera się, doswiadcza ich pierwszy raz i od tego momentu pragnie więcej i więcej. 

Jest więc odpowiedź z uzasadnieniem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czwórka. Zdecydowanie.

A najbardziej to niepozorne przeprowadzanie niektórych od "ja tylko jedyneczkę skarbie" do płonących błagalnymi czwórkami oczu w niewiadomokiedyzleciałych częściach nocy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czwórka, ALE... najpiękniej, gdy pośród tych wszystkich hardkorów jest miejsce na taką z głębi serca płynącą czułość. Co nie z każdą osobą tak po prostu lubiącą BDSM jest realne.

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego pisałem iz szkoda ze nie ma opcji wielokrotnego wyboru 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oesuuuuu... to może Ci wyjaśnię, bo widzę, że nie rozumiesz.

To, że coś preferuję nie oznacza, że ograniczam się wyłącznie do tego.  

Preferuję nie oznacza, że inne zachowania w seksie wykluczam. Ale nadal dana forma aktywności pozostaje moją ulubioną. 

Poza tym nikt nie broni Ci zakładania własnych sond, nieprawdaż? ;) 

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...