Skocz do zawartości
Zouza

Jaki rodzaj seksu preferujecie?

Jaki rodzaj seksu preferujecie?  

447 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki rodzaj seksu preferujecie?

• Czuły i delikatny.
      20
    • Bardzo namiętny, ale nie ostry.
      198
    • Ostre rżnięcie bez zbędnych czułości.
      150
    • Ostre rżnięcie z elementami BDSM.
      80

Rekomendowane odpowiedzi

Czułość? Naogladali się filmów romantycznych albo naczytali harlequin. Pocałować tak, żeby na chwile straciła oddech, przycisnąć do ściany i włożyć rękę w jej majtki

tylko tyle? :facepalm::lach: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

włożyć rękę w jej majtki :)

I wyszarpać dziewce bijące i ociekające jeszcze krwią serce.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I wyszarpać dziewce bijące i ociekające jeszcze krwią serce.

umazać nim usta krzywoprzysięsców :)

zgasić niebo w świetle księżyca

i wyyyyć wyyyyć z braku spełnienia :lach:

PS. krzywoprzysięsców czy krzywoprzysięzców? pogubiłam się, przepraszam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ze tak powiem, ale juz niepamietam :blush: 

klaniam sie subi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i wyyyyć wyyyyć z braku spełnienia :lach:

Czyli że po wsadzeniu ręki w majtki dziewczęcia a wyszarpaniem jej serca powinno coś jeszcze być? To ja chyba opłaciłem kilka lekcji w szkole :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli że po wsadzeniu ręki w majtki dziewczęcia a wyszarpaniem jej serca powinno coś jeszcze być? To ja chyba opłaciłem kilka lekcji w szkole

albo Ty mówisz niewyraźnie albo ja nie dosłyszę :)

nie rozumiem Twojej wypowiedzi nic a nic :lach:

PS. zaraz zbieżemy opier... za permanentny OT :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie rozumiem Twojej wypowiedzi nic a nic :lach:

PS. zaraz zbieżemy opier... za permanentny OT :)

To Ona zaczęła, Ona :)

No bo jak wyje z braku spełnienia to znaczy że nie wydymane zostało. A jak już serce wyrwane to wydymać się w zasadzie nie da :).

Fakt trzeba kończyć lub osobny wątek założyć "o dymaniu bez serca mienia".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To Ona zaczęła, Ona :)

No bo jak wyje z braku spełnienia to znaczy że nie wydymane zostało. A jak już serce wyrwane to wydymać się w zasadzie nie da :).

Fakt trzeba kończyć lub osobny wątek założyć "o dymaniu bez serca mienia".

Jaaa zaczęłam? Z sercem dziewiczym?:)

Nie wiem jak z sercem. Ale w "kompleksie Portnoya" Rotha jak dobrze pamiętam to z watróbką się dało :)

Żeby nie było OT. Seks lubię zmiennie milusio i nie. Prawdziwego BDSM nie próbowałam. Z czasem dojdę i do tego :) Jak sądzę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Pani zdecydowała się na drugi punkt, choć czasami lubi ostro bez zbędnych czułości :redevil:. Dla mnie najważniejsze spełnienie Jej pragnień i przyjemności. Wszytko zależy od nastroju chwili :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie 1, 2, 3 w zależności od nastroju, chwili i jej oczekiwań. Prawda jest taka, że najczęściej do ostatniej chwili nie wiem jaki scenariusz przyjdzie zastosować i ta niepewność właśnie dodatkowo potęguje emocje :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...