Skocz do zawartości
Zouza

Jaki rodzaj seksu preferujecie?

Jaki rodzaj seksu preferujecie?  

447 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki rodzaj seksu preferujecie?

• Czuły i delikatny.
      20
    • Bardzo namiętny, ale nie ostry.
      198
    • Ostre rżnięcie bez zbędnych czułości.
      150
    • Ostre rżnięcie z elementami BDSM.
      80

Rekomendowane odpowiedzi

No jakoś mi to określenie za bardzo "uczuciowo" się kojarzy.

Widzę, że nie tylko mnie się tak zdawało :->

Aczkolwiek to jakby najbardziej pasuje i tak też wybrałem. Ale czasem bywa i inaczej, zależy od sytuacji, od chwili również. Nie zawsze musi być przecież tak samo :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię czule i delikatnie wylizać obydwie szparki i oczywiście cucysie, ale potem jak ostro mnie ujeżdża w pozycji na jeźdźca.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie specjalnie lubię rozmawiać o seksie, nie ma tak... lubię co lubię ale czy ja wszystko już wiem o sobie? czy wszystkiego doświadczyłam? a skąd!

co się dzieje mdzy mną a partnerem to jest wypadkowa emocji, znania się lub nie znania, miejsca, czasu...

lubię wszystko nawet to czego jeszcze nie znam :) cholernie jestem tego ciekawa...

krótko tu jeszcze jestem... ale moje "granice" przesuwają się w tempie światła a i wyobraźnia zaczyna podpowiadać złe obrazki :)

z tych niebezpiecznych zachowań... to lubię bardz lubię demolować wnętrza...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

lubię co lubię ale czy ja wszystko już wiem o sobie? czy wszystkiego doświadczyłam?

Poczekaj jeszcze troszkę, hehe... Coś czuję, że coraz mniej będzie tego, czego jeszcze nie doświadczyłaś. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekaj jeszcze troszkę, hehe... Coś czuję, że coraz mniej będzie tego, czego jeszcze nie doświadczyłaś. ;)

Zouza. Jeeeeny. Ja już to wiem. Siostro. Kurwa ja to już wiem. Tylko dozować próbuję bo się zachłystnę i uduszę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dozowanie  przychodzi z czasem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja raczej delikatny i czuły i jak tak teraz myślę to nie wiem dlaczego. Może dlatego że partnerka "obecna" tego potrzebowała a może to moje wrodzone "miętkie nadgarstki" :). Ostatnio zerkam nieśmiało w stronę delikatnych zabaw bdsm a po serialu jaki ostatnio widziałem w tv to chętnie bym wziął udział w czymś takim. Ofkors jako uległy bo fucker ze mnie chyba słaby.

A tu wspomniany serial

http://sockshare.net/watch/oxQb48Gn-submission-season-1.html

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostro, głęboko, a i przylać się przyda;) - pod warunkiem, że Partnerka to akceptuje i lubi 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy dający nam obojgu maksymum zadowolenia i zaspokojenia. Ta chwila, ten moment, ten dotyk, gest, słowo...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czułość? Naogladali się filmów romantycznych albo naczytali harlequin. Pocałować tak, żeby na chwile straciła oddech, przycisnąć do ściany i włożyć rękę w jej majtki :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...