Skocz do zawartości
Szalony_grzechotnik

Zainteresowanie starszymi

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, 

Mam proste pytanko, głównie do kolegów z forum, ale opinie płci pięknej również chętnie poznam.

Czy do pewnego wieku też zwracaliście duzą uwagę na starsze kobiety od 5 do 15 lat?

Jestem jeszcze młody (dalej do 30, niż bliżej), a potrafię bardziej się oglądać za Paniami sporo starszymi. Wydają mi się bardziej kobiece i wiedzą czego chcą. Niemniej jednak zastanawiam się czy to normalne? Oczywiście miałem dziewczyny i rówieśniczki też potrafią przyciągnąć moją uwagę, jednak sam się na tym łapie że kilka lat starsza kobieta potrafi wywołać u mnie większe zainteresowanie. Niestety albo i stety siedzi to tylko w mojej głowie i nigdy nic nie robiłem w tym temacie, z uwagi na prawdopodobnie małą akceptację na flirt z strony tych Pań. Jakie macie zdanie i ewentualnie doświadczenie w tym temacie? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

dużo tutaj o tym było napisane, choć wydaje mi się, że w poniższym temacie nie będzie odpowiedzi o to zainteresowanie powstałe w nastolectwie...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znany temat ale chyba częstszy u młodszych, tak jak powiedział kolega wyżej /On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak mam. Nie wiem z czego to wynika, ale dojrzałe Panie to mój cholerny fetysz. Dałbym się pokroić za gorącą 40' :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, kepaso_ pisze:

Też tak mam. Nie wiem z czego to wynika, ale dojrzałe Panie to mój cholerny fetysz. Dałbym się pokroić za gorącą 40' :D 

Qrwa chłopie 40 tka to młoda dupa jest.  

Mam to na co dzień.

Wpadniesz i przepadniesz. 

Nie idź tą drogą. 

Rozumiem jakieś 50 +.

• Lubię 2
  • Haha 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Frodo wiesz tutaj główne znaczenie ma różnica wieku a nie sam wiek. Dla ciebie satysfakcjonująca różnica wieku będzie przy spotkaniu z 50 a dla młodszych 35-40 letnia kobieta to to ten punkt.  /On

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Frodo pisze:

Qrwa chłopie 40 tka to młoda dupa jest.  

Mam to na co dzień.

Wpadniesz i przepadniesz. 

Nie idź tą drogą. 

Rozumiem jakieś 50 +.

Kiedyś szukałem hot 80' ale niestety ciężko było znaleźć. Stwierdziłem więc, że dzielę na dwa i daje się pokroić :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no no... kto za młodu nie miał ten się życia nie nauczył, w końcu jak mawiał Mickiewicz "...młody ...się ćwiczy"

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niby pytanie do mężczyzn, ale temat mi bliski.

Już jako nastolatka pod kołderką wyobrażałam sobie różne brzydkie rzeczy z Panami w sile wieku. Mam słabość (drugi biegun razem z młodszymi) do zadbanych Panów 45-55. Już od mojej rejestracji tutaj. Z dwoma Panami w tym wieku pisałam i nie chcieli w to uwierzyć :P więc piszę oficjalnie :P

Dlaczego? Wygląd, lekka siwizna, mocne dłonie, podejście do życia i przeciwwaga do młodzików. Oczywiście moje zainteresowanie dotyczy tych co wizualnie spełniają moje standardy. :P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z kolei nie mam preferencji wiekowych. Mój pierwszy raz był z 9 lat starszą (15ja-24ona), miałem przyjemność romansu w pracy (22ja-36ona) i mój debiut jako kochanek (25ja-40ona). Lubię seks ze starszymi kobietami, ponieważ w łóżku zawsze wiedziały czego chcą. :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...