Skocz do zawartości
Cuckoldplace

program do liczenia czasu pracy

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebuję mieć program (może być komercyjny byle nie cholernie drogi) do liczenia czasu pracy nad prowadzonymi projektami

podstawowe potrzeby 

- miesięczne zestawienie godzin pracy ogółem nad wszystkimi tematami

- możliwość robienia raportu z dowolnego projektu w dowolnym okresie

- na windowsa

internety chwalą toggl - bawię się tym od wczoraj lecz pomyślałam sobie, że może ktoś z Was korzysta z takiego oprogramowania i może coś bardzo intuicyjnego w obsłudze polecić

to poproszę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie używam osobiście bo nie pracuję nad projektami ale w mojej firmie jadą na "Project'ie" z pakietu Office/O365. Plusem na pewno będzie pełna integracja z pozostałym elementami pakietu jeżeli ktoś używa: Outlook, Kalendarz itd

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
8 minut temu, Wichura pisze:

Nie używam osobiście bo nie pracuję nad projektami ale w mojej firmie jadą na "Project'ie" z pakietu Office/O365. Plusem na pewno będzie pełna integracja z pozostałym elementami pakietu jeżeli ktoś używa: Outlook, Kalendarz itd

odpada ze względu na cenę - lecz dziękuję za informację 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
41 minut temu, hadrig pisze:

ha! wielkie dzięki 

z opisu wygląda dobrze, kosztowo również i wpisuje się dodatkowo w mojego fisia na polskie produkty - a to ooogromna wartość dla mnie jest

lada dzień się tym pobawię

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, iko pisze:

wpisuje się dodatkowo w mojego fisia na polskie produkty

Zapewniam Cię, że kapitał w całości polski :-) Koledzy z Poznania są. To taki lokalny patriotyzm ;-)

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
W dniu 4.04.2019 o 14:11, hadrig pisze:

no niestety... to nie jest to czego szukam albo jestem systemowo upośledzona :facepalm:

chcę taką funkcjonalność - już opisuję

projekt nr 1 ma składowe 1A, 1B, 1C,... 1Z, to samo projekt 2, 

i ja sobie ów projekt rozpisuję na składowe i jeśli pracuję nad częścią 1A to sobie  klikam w tle leci mi liczenie czasu, potem przeskakuję sobie na 1D i czas mi się liczy... i potem wiem, że projekt 1 zajął mi X czasu z tego poszczególne składowe też mam określone w czasie

a tu w ewidencji godzin wcale nie znalazłam opcji, że czas się liczy w tle tylko samemu się widełki wpisuje... to nie spełnia mojej potrzeby

wysłałam zapytanie przez kontakt, po 24h wciąż brak reakcji :(

także ten... szukam dalej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz Task Coach:  link do programu

Używam od wielu lat do ewidencjonowania czasu pracy nad projektami i zadaniami w projektach, oraz wszystkim innym, gdzie chcę mieć ewidencję nakładów czasowych poświęconych na coś - lub timeline czegoś.

Intuicyjne dodawanie podzadań i to, czego brakuje innym - każdy subtask może mieć odrębne nakłady czasowe, notatki, kategorie itd. Proste przełączanie się, startowanie i zatrzymywanie liczenia czasu pracy (klikasz na task, i ikonę zegarka - timer startuje na tasku, kończysz klikasz drugą ikonę stopu, przełączenie się na inny task: klikasz wybrany task lub subtask i ikonę start i timer leci). Można też manualnie dodawać poszczególne nakłady czasu (co jest fajne jak coś robisz a nie możesz użyć samej aplikacji). Każdy nakład czasowy ma pole do opisu.

Na koniec ustawiasz sobie widok sumujący wg. dni, tygodni, miesięcy - klikasz na task główny lub subtask  i widzisz sumę czasów subtasków.

W instalacji portable możesz mieć program na pendrvie lub wrzucić go w chmurę i wszędzie masz do niego dostęp.

Aha i najważniejsze - jest freeware, czyli za darmo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...