Skocz do zawartości
Zouza

Przy świetle, czy w ciemnościach?

Przy świetle, czy w ciemnościach?  

163 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przy świetle, czy w ciemnościach?

• Przygaszone, nastrojowe światło.
      126
    • Wszystkie lampy zapalone.
      34
    • Ciemność widzę. ;)
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Ją zdecydowanie półmrok lubię, lub ciemność ale to raczej dla wyostrzenia zmysłów i tego żebym nie widziała co partner chce zrobić ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mojego ulubionego wariantu tu nie ma :) I nie szkodzi

Ponad wszystko uwielbiam obudzić się o świcie, kiedy światło dopiero zaczyna wygrywać na zewnątrz. Wtedy marze, żeby zobaczyć jej nagie plecy, łuk bioder i załamanie pośladków... Wtedy zabieram się do budzenia... A nóż uda się jeszcze potem zdrzemnąć ;)

Głos oddałem na półmrok :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek fox

Ja jak każdy facet jestem wzrokowcem i lubię widzieć co się dzieje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam się z przedmówcą

zdecydowanie świeczki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś byłem na wieczorze kawalerskim , zaproszona rownież była striptizerka :)

Przyszła nastawiła muzykę i zaczęła tańczyć, towarzystwo zaczęło krzyczeć: Zgasić światło ! a ja sobie myślę co wy ku...wa w ciemnościach zobaczycie :D

....zdecydowanie przy świetle :) w zależności od sytuacji, światło ma dawać nastrój :)

© tapatalk for Driv3r | sent from mobile device

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie moje oczy potrzebują światła :) Najlepsze jest przygaszone, ale jeśli miał bym wybierać między ciemnością a pełnym oświetleniem to wybieram tą drugą opcję. Kocham patrzeć. Dostaję orgazmu oczami a nie kutasem :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swiatłość i jeszcze raz światłość najlepiej o poranku :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zaznaczylem ze przy swietle poniewaz jestem wzrokowcem i uwielbiam patrzec. Lubie obserwowac skaczace piersi i bujajace sie posladki. Juz samo patrzenie sprawia mi przyjemność

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie na pierwszym miejscu stawiam nastrój a więc i oświetlenie musi być nie za mocne i tez nie za słabe :redevil: Przy świetle też lubię baraszkować- najlepiej dziennym :prycz:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Journey

Półmrok. Nastrojowe światło. Takie zamglenie. Wszystko widać, jednak tak nie do końca. Ciało rozmywa się w zapadającym mroku im dalej od światła. Można zaskakiwać. Można isię schować. MOżna oświetlić, to co chce się wyeksponować. Wszystko to powoduje, że półmrok/nastrojowe światło jest mi najbliższe. To daje taki czar niedopowowiedzenia jak dla mnie :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...