Skocz do zawartości
Zouza

Przy świetle, czy w ciemnościach?

Przy świetle, czy w ciemnościach?  

163 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przy świetle, czy w ciemnościach?

• Przygaszone, nastrojowe światło.
      126
    • Wszystkie lampy zapalone.
      34
    • Ciemność widzę. ;)
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Po 20 minutach facet zapala światło i mówi: Musimy ustalić jakieś zasady bo ja trzeci raz z rzędu robię loda."

Ciekawe czy gdyby w tych ciemnościach ktoś go zapiął... też by się zbuntował przy trzecim razie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym nie była usatysfakcjonowana orgią w ciemności gdzie panowie zajęli się sobą :)

zapaliła bym światło i wyszła ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybieram odpowiedź pierwszą. Jako facet-wzrokowiec muszę widzieć to piękne ciało mojej Żonki kochanej :dobre: Ale nastrój również jest ważny , więc lekki półmrok jak najbardziej wskazany :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

Każda z opcji ma jakieś działające bodzće na partnerów.

Po ciemku na pewno zmysły się wyostrzają, a przy świetle widać co i jak

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie natrojowe światło :D

światło dzienne też może być nastrojowe

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli o mnie chodzi półmrok, delikatne światło - ciemność odpada

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie też ciemność odpada. Zdecydowanie.

Idealny jest półmrok, światła nastrojowe. Nie rażace po oczach, ale takie, żeby było wszytko widać.

Gdy się pobraliśmy, moj mąż często robił "to" po ciemku. Kurcze, można się kompleksów nabawić. Zawsze wtedy się zastanawiałam, dlaczego gasi światło. Czy ja go nie podniecam? Czy nie podoba mu się moje ciało? Czy może wyobraża sobie kogoś innego?

Masakra.

W końcu, jeśli ktoś ma wyobraźnie to i "po widoku" może sobie coś tam wyobrazić :)

Na szczęście Go tego oduczyłam. Sex - tylko przy oświetleniu.

Poza tym, jestem typowym wzrokowcem ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...