Skocz do zawartości
Zouza

Przy świetle, czy w ciemnościach?

Przy świetle, czy w ciemnościach?  

163 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przy świetle, czy w ciemnościach?

• Przygaszone, nastrojowe światło.
      126
    • Wszystkie lampy zapalone.
      34
    • Ciemność widzę. ;)
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Eeeeee, no jak bez światła :):):)

Przecież muszę widzieć co upolowałem,bo później z przerażenia wyskakiwałbym w biegu przez okno :mrgreen:

Piorun, przecież elektryczność to nie ostateczność :mrgreen:

wystarczy muśnięcie dłonią, pierwszy fizyczny kontakt...

a wymacana grzywa na karku Twojej zdobyczy sprawi że receptory wyślą do uzwojenia w mózgu depeszę byś jak najszybciej poszukał wyjścia ewakuacyjnego z sypialni :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek DAKO

To zależy czy przyceluję kapciem wyłącznik. Mam dwie próby, po drugiej nieudanej nie ma już większego wyboru. Godząc się z porażką, czerwony po uszy wycofuję się i daję nogę, albo nie bacząc na niedoskonałości własnej fizjonomii stawiam czoła skutkom własnej ślepoty. Przeważnie jednak daję z buta do wyłącznika, wolę półmrok i tajemniczość. Trudno, czasami warto przyznać się do własnych ułomności i pofatygować sie osobiście do wyłącznika. Naprawdę warto :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

każda z opcji jest świetna ;)

różnorodność, różnorodność, różnorodność ;))

wygrywa jednak nastrój :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wystarczy muśnięcie dłonią, pierwszy fizyczny kontakt...

a wymacana grzywa na karku Twojej zdobyczy sprawi że receptory wyślą do uzwojenia w mózgu depeszę byś jak najszybciej poszukał wyjścia ewakuacyjnego z sypialni ;)

Ja dziękuję za takie muskanie hahaha.

Hmmm,grzywa na karku??.Przecież ja się nie będę do ZOO zapuszczał ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każda opcja jest dobra, wszystko zależy od nastroju i chwili ;)

No własnie,a wszystkich opcji zaznaczyć się nie da,na pierwszym miejscu postawiłabym opcje numer 1 ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nastrojowe światło.

Ale w zupełnej ciemności zmysły troszkę inaczej pracują, też jest fajnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. na pierwszym miejscu ;)

a co do całkowitej ciemności to trzeba uważać, żeby nie skończyło się tak:

"Żona namówiła męża na orgię seksualną. Wszyscy w pokoju się rozebrali, zgaszono światło i zaczęto orgię. Po 20 minutach facet zapala światło i mówi: Musimy ustalić jakieś zasady bo ja trzeci raz z rzędu robię loda."

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

. Po 20 minutach facet zapala światło i mówi: Musimy ustalić jakieś zasady bo ja trzeci raz z rzędu robię loda."

To mu się trafiło jak ślepej kurze ziarno :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...