Skocz do zawartości
rita

Gdzie te chłopy?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy macie jakiś typ kochanka, którego od dawna poszukujecie i wciąż nie mozecie znaleźć? Co go charakteryzuje? Jaka cecha, zbiór cech lub inna rzecz jest tak rzadka,że trudno tę osobę namierzyć?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
9 minut temu, rita pisze:

Jaka cecha, zbiór cech lub inna rzecz jest tak rzadka,że trudno tę osobę namierzyć?

wiodącą męską cechą do której bardzo lgnę to jest

PRZECHOLERNIE TRUDNY CHARAKTER

im trudniejszy w obyciu tym bardziej na mnie magnetycznie działa :D:facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zaraz mozemy zorganizować bank wymiany chłopa-ja takich na swojej drodze spotkałam sporo a wedle opinii co poniektórych, to z jednym nawet mieszkam ;D

• Lubię 1
  • Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
5 minut temu, rita pisze:

to z jednym nawet mieszkam ;D

a z Owym to ja się akurat bardzo dobrze rozumiem, nie zawsze się ze sobą zgadzamy i to mnie cieszy :D (fakt, ma kilka cech, które inni mogą postrzegać jako cholerne - mi się podobają :D )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brakuje mi dojrzałego, eleganckiego, starszego ode mnie, dominującego kochanka. Takiego jakby skurwysyna. Żeby mnie sponiewierał, nie patrzył na łzy lecące przy ostrym rżnięciu gardła, żeby mnie potraktował jak prezent dla partnera w biznesie. 

Raz, raz jeden-jedyny udało mi się, że ktoś mnie z zaskoczenia naprawdę fantatycznie źle potraktował, jakkolwiek kretyńsko to brzmi dla pań, które poniewierane być nie lubią. 

• Lubię 20
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, iko pisze:

a z Owym to ja się akurat bardzo dobrze rozumiem, nie zawsze się ze sobą zgadzamy i to mnie cieszy :D (fakt, ma kilka cech, które inni mogą postrzegać jako cholerne - mi się podobają :D )

M.ciekaw jestem niezmiernie jakież to cholerne cechy mogą sie podobać, aczkolwiek jedynie z ciekawości gdyż doskonale rozumiem, że różni ludzie i tyle samo różnych potrzeb. Ci "wierni" za cholerę nas zrozumieć nie potrafią 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobne oczekiwanie jak wyżej u sb wspomniała @Złota Rybka

Czekam na męskiego,  konkretnego, dominującego samca pokazującego swoją władze nade mną w łożku/słowie/dotyku i po częsci psychice, który nie bedzie miał oporów żeby mnie splugawić, użyć swojej siły względem mojego ciała. 

Ktory bedzie potrafil rozpalic mnie słowem,czynem i ostro zerżnąć...

/Ona. 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Ona_i_On_z_pieprzem pisze:

Mam podobne oczekiwanie jak wyżej u sb wspomniała @Złota Rybka

Czekam na męskiego,  konkretnego, dominującego samca pokazującego swoją władze nade mną w łożku/słowie/dotyku i po częsci psychice, który nie bedzie miał oporów żeby mnie splugawić, użyć swojej siły względem mojego ciała. 

Ktory bedzie potrafil rozpalic mnie słowem,czynem i ostro zerżnąć...

/Ona. 

No zgadzam się z tym również ;) Facet idealny, który nie zastanawia się czy kobiecie jest wygodnie, nie zadając niepotrzebnych pytań potrafi zerżnać tak, że do raju się przenoszę robiąc przy tyn czyny które do piekieł wysyłać powinny... ;) Facet, który oprócz swojej władczości i egoizmu okaże przy tym szacunek do mojej osoby.

Mmm ja swój ideał mam i istnieją;)

• Lubię 10
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Wife pisze:

No zgadzam się z tym również ;) Facet idealny, który nie zastanawia się czy kobiecie jest wygodnie, nie zadając niepotrzebnych pytań potrafi zerżnać tak, że do raju się przenoszę robiąc przy tyn czyny które do piekieł wysyłać powinny... ;) Facet, który oprócz swojej władczości i egoizmu okaże przy tym szacunek do mojej osoby.

Mmm ja swój ideał mam i istnieją;)

Zgadza sie. Tez mam i istnieja gdzies inni. 

Nikt inny nie zna moich pragnien jak mąż, ktory wie jak ze mna postepowac dlatego szukam drugiego mocnego ogniwa do zabawy :) .

/Ona. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieźle :D 

Też bym takiego chciała. Ale bez urażonej męskiej dumy, gdy nie daje się wziąć bez walki i nie takiego, któremu się wtedy switch odpala. 

Uznałam też, że brakuje mi kogoś do bliskiej, przyjacielskiej relacji z opcją lądowania co jakiś czas w łóżku dla zabawy, ale bardziej do wspólnego przeżywania szeroko pojętej sztuki.

Niestety jak już takich chłopaków poznawałam, to w pakiecie mieli też (pojedynczo lub na raz): zaburzenia narcystyczne, silnią mitomanię lub skrajną niedojrzałość emocjonalną.

Z jednym z kolei kręciliśmy kółka po obwodnicy kłócąc się o walory artystyczne niszowych kapel death metalowych, ale seks odpadał :D Także zawsze coś było nie tak.

• Lubię 6
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...