Skocz do zawartości
stanfor

czesc

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, stanfor pisze:

No chciałbym poznać kogoś takiego - kto wie że uległy facet to nie jest życiowa pizda :) 

Zacznij więc robić w tym kierunku jakieś sensowne kroki

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, stanfor pisze:

No chciałbym poznać kogoś takiego - kto wie że uległy facet to nie jest życiowa pizda :) 

Wiele osób wie o tym, że uległy mężczyzna nie oznacza zaraz życiowego niedołęgi. Ja z takim jestem w związku ponad 20lat. Ulega się konkretnej osobie, a nie całemu światu.

Napisałeś wcześniej, że poszukujesz kobiety Hot Wife. Pewnie zdążyłeś już zauważyć, że niestety nie Ty jeden. Dlatego szanse, by któraś kobieta Cię zechciała zależą od tego w jakim stopniu i pod jakim kątem dasz się tu poznać.

Życzę powodzenia.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kto orze i sieje ten i coś zbierze ;)

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć @stanfor.

Mnie się udało, więc i Ty bądź dobrej myśli.

A póki co czytaj, pisz i daj się poznać. Na Forum to jedyna możliwość by zwiększyć swoje szanse.

Pozdrowienia od uległego dla uległego.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.04.2019 o 19:16, stanfor pisze:

Ale jak zakładam już "zajęte"... :)

To nie zakładaj tylko przyłóż się do odrobienia zadania domowego :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Ale jak zakładam już "zajęte"... :)

powtórzę za @Modlishka

to wyjdź poza swoje wyobrażenia, wejdź w prawdziwe życie i próbuj

przecież codzienność to jest takie padnij, powstań a Ty już na etapie początkowym leżysz i ograniczasz się wyłącznie wyobrażeniem jakie one są, a jak fajne to pewnie zajęte....

i sam powielasz tymi słowy schemat myślowy 

jedno to preferencje seksualne a drugie to życie choćby zawodowe...

lepiej daj się poznać od strony merytorycznej ... to przyciąga fajne kobiety :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dzięki za tak ożywioną dyskusję :)

Miałem na myśli że nie wiem co na tym portalu oznacza Hotwife - czy to nazwa na kobiety ktore szukaja ze tak powiem "głównego" partnera czy takie ktore są juz np hajtnięte i szukają kochanków.

Poznaję sporo kobiet z tej drugiej grupy bo jednak praca w sektorze sztuki niejako ma to wpisane w zawód. Ale jak już chodzi o propozycję bycia hotką w stałym partnerstwie to wiele kobiet na tę propozycję wymięka. Oczywiście liczę na to że tutaj będzie na pewno odwrotnie :) haha

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...