Skocz do zawartości
stanfor

czesc

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wow no nie spodziewalem sie ze ktos odpisze :) dzieki - bardzo milo :)

znalazlem sie tu jako rezultat moich bardzo swiadomych poszukiwan hotwife :) ciekaw jestem czy to mityczne stworzenia jak jednorozce :)

• Facepalm 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.04.2019 o 20:49, stanfor pisze:

ciekaw jestem czy to mityczne stworzenia jak jednorozce

Po dwóch tygodniach na forum to już chyba zdążyłeś zauważyć, że hotki to bardzo realne istoty. I wcale nie tak rzadkie, jak jednorożce. 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.04.2019 o 01:49, stanfor pisze:

ciekaw jestem czy to mityczne stworzenia jak jednorozce :)

Zdecydowanie niezwykle jak jednorożce...

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czasami patatajam na rumakach z jednym rogiem.

Cześć :)

• Lubię 3
  • Haha 4
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o kurde - no robi sie Ciekawie, piszą ze mną trzy piękne kobiety, to może poprawię swój savoir vivre... :) Ale jak zakładam już "zajęte"... :)

No chciałbym poznać kogoś takiego - kto wie że uległy facet to nie jest życiowa pizda :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...