Skocz do zawartości
łysypiotr

Kilka słów na powitanie

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem miłym, przystojnym, mądrym facetem. I nad wyraz atrakcyjnym kochankiem. Jak wszyscy w internecie :-). A w realu? Małym, brzydkim, zakompleksionym, łysolem konfabulującym o swoich seksualnych podbojach. A jaka jest prawda?

Kto ciekaw może się przekonać ryzykując ze mną znajomość.

Bardziej serio. Z moją przyjaciółką, z którą spotykamy się głównie na seks, szukamy miejsca, w którym spotkamy ludzi otwartych, z poczuciem humoru, lubiących dobry seks w większych niż dwójkowe układach. Ona uległa, lubiąca niespodzianki - typu niezapowiedzianego wcześniej trzeciego, lub trzeciej, pary lub par. Kręci ją to, że nigdy nie wie, co tym razem ją spotka. Ja dominujący i lubiący zaskakiwać ją kolejnymi nowymi pomysłami. Łączy nas sex, ale również wspólne zainteresowania dobrym filmem, książką, czy muzyką. Dość specyficzne mamy w tym względzie gusty, ale o tym przy innej okazji. Liczymy, że w forumowej społeczności znajdziemy pokrewne dusze.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

lubię, bardzo lubię takie przywitania :)

zatem WITAJ

a w dyskusjach też się pokażesz? mamy i filmowe tematy i wcale nie dotyczące obrazów ze świata lubieżności :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście. szalejemy oboje za dobrymi amerykańskimi serialami, ale nie tylko. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
27 minut temu, łysypiotr pisze:

Iko. Bardzo też lubię "Ewę' Tuwima

a to podobno wcale nie jest jego i że plagiat popełnij...

opowiadaj - co jeszcze lubisz :) mamy temat i o książkach i o muzyce i kilka o seksie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przywitanie bardzo obiecujące. Witaj i mam nadzieję, że będę miał okazję  poczytać cię w tematach na forum. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, iko pisze:

a to podobno wcale nie jest jego i że plagiat popełnij...

opowiadaj - co jeszcze lubisz :) mamy temat i o książkach i o muzyce i kilka o seksie

chętnie popiszę, ale po południu, teraz niestety praca

masz cza koło 16.00?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
27 minut temu, łysypiotr pisze:

chętnie popiszę, ale po południu, teraz niestety praca

zdradzę Ci pewien sekret :D

forum jest całodobowe i wcale nie ma obowiązku odpowiadać już natychmiast jeszcze prędzej...

chętnie bym poznała Twoje poglądy w różnych tu tematach, bo ładne to przywitanie dałeś i ono niesie nadzieję u mnie, podobną jak u @Grey79

choć statystyki temu przeczą... i nie ma się co cieszyć na zaś :D

28 minut temu, łysypiotr pisze:

masz cza koło 16.00?

a cholera wie... pojawiam się tu frykcyjnie... wchodzę i wychodzę :D

nie ze mną tylko rozmawiaj.. z nami... ja Cię tylko do dyskusji wszelkich zapraszam.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem. Ale jestem nowy. Więc czasami zdarzą się mi niezręczności. A co do statystyk... mam ograniczone zaufanie. Milioner i żebrak statystycznie są pół milionerami

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...