Skocz do zawartości
Wichura

Wywiad z płatną dominą

Rekomendowane odpowiedzi

Jest sobie na Youtubie taki kanał na którym prowadzący przeprowadza wywiady z różnymi ludźmi zajmującymi się mniej lub bardziej typowymi profesjami, prezentujących róże problemy, doświadczenia czy poglądy. Sam kanał prezentuje bardzo fajny poziom a wśród wielu odcinków jest też wywiad z płatną dominą.  Wrzucam dla zainteresowanych tym jak to wygląda od tej drugiej strony

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Laurę trochę znam. Ona wpłynęła na zmianę mojego podejścia do komercyjnych Domin, bo swego czasu wszystkie wrzucałam do jednego wora. Dzięki niej wiem w jakim błędzie żyłam. Niestety takich jak ona  jest niewiele.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko się słucha tego wywiadu, przez ten ciągły śmiech.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.02.2019 o 10:31, janosik pisze:

Ciężko się słucha tego wywiadu, przez ten ciągły śmiech.

Oj tam, widać, że dziewczyna jest zdenerwowana. Cały czas macha nóżkami. Pewnie rzadko opowiada o swojej pracy przed kamerą, wiedząc że wywiad pójdzie w internet.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Konia z rzędem temu kto nie jest osobą medialną - publiczną i potrafi zachować sztywny pion podczas wywiadu przed kamerą. Oglądam wywiady z cyklu "7 metrów pod ziemią" i zauważyłam, że pan Rafał Gębura stawia na naturalność w rozmowach ze swoimi gośćmi.

Laura daje profesjonalne  pokazy dominacji medycznej na fetyszowych imprezach typu Ero Fetish Night, więc raczej nie ma problemów z tremą. Jest normalną, naturalną dziewczyną. Często się śmieje i podchodzi do swojej profesji z dystansem.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam. W tym wywiadzie mi jej troche szkoda bylo, bo ona taka nie jest naprawde. Zero zadufania, zero sciemy. Ona jest soba i tak to czuje

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Super wywiad, super dziewczyna na super poziomie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...