Skocz do zawartości
fan_roga

co zrobic skoro mam malego i cienkiego?? podpowiedżcie!

Rekomendowane odpowiedzi

Podpowiadam, co zrobić, jak się ma małego i cienkiego:

Zgłosić się do mojej żony :)

Ona ma już dość dużych i grubych.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze jedno: organ nieużywany zanika i jak się po przerwie pierwszy raz dmucha w balonik, to ciężko nadmuchać i wychodzi mały, oj malutki. A później za każdym razem razem wychodzi większy, dorodniejszy i sprawia uczestnikom więcej radości. Ot i tajemnica - regularnie ćwiczyć!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyćwiczyć się w mistrzu lizania cipek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Kocio bzdura, mój drogi. Gdyby organ nieużywany zanikał, to znaczna część miałaby pustą czaszkę. Tymczasem, na MRI widzę, że mimo nieużywania mózgu, on tam tkwi.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Kocio bzdura, mój drogi. Gdyby organ nieużywany zanikał, to znaczna część miałaby pustą czaszkę. Tymczasem, na MRI widzę, że mimo nieużywania mózgu, on tam tkwi.

Ale przyznaj proszę, że organ się wzmacnia od ćwiczeń. Z mózgiem też tak jest, czyż nie?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.11.2011 o 12:24, benybeny11 pisze:

Skoro jesteś rogaczem, to niczym się nie przejmuj;), ja też mam małego i mnie to cieszy, bo zwiększa to prawdopodobieństwo zostania rogaczem;D,a do sikania duży przecież nie potrzebny :)

Mam to samo, ale żona puki co zdecydowała się na używanie wibratorów ( mamy 4 rodzaje). Co to seksu to mówi że jak z nią to robię nic nie czuję .. więc w zasadzie jest spust a potem dalej zabawa z moim przedłużeniem męskości jak mówi żonka o wibratorze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Eustanek pisze:

Mam to samo, ale żona puki co zdecydowała się na używanie wibratorów ( mamy 4 rodzaje). Co to seksu to mówi że jak z nią to robię nic nie czuję .. więc w zasadzie jest spust a potem dalej zabawa z moim przedłużeniem męskości jak mówi żonka o wibratorze.

Mój Partner penisa ma OK, a i tak mam wibratorów pełną szufladę - chyba wszystkie możliwe rodzaje. Zdarzało mi się też, że poszłam do łóżka z mężczyzną i w trakcie okazywało się, że nie mam za bardzo czego szukać w spodniach... a później dzwoniłam do M., że "właśnie przeżyłam najlepszą minetę na świecie!", a dodam może, że nie jestem fanką minet. Nie oszukujmy się, jak penis jest za mały to faktycznie niewiele czuć podczas takiego zwykłego stosunku, ale przy odrobinie kreatywności stosunek może być niezwykły ;) 

Myślę, że problem z małymi penisami wygenerowali sobie mężczyźni sami... Kompleksy na tym punkcie zrujnowały już życie seksualne niejednego faceta. A przecież są kobiety, które wolą mniejsze, są też takie dla których to nie ma znaczenia, a nawet takie które wolą dawać niż brać i to przyjemność mężczyzny będzie kluczem do jej zadowolenia (a nie własna). Natomiast ja sama nie zaliczam się do kobiet, dla których to nie ma znaczenia - przyznaję bez bicia. Ale to przestaje mieć znaczenie, jak ktoś nie ma na tym punkcie kompleksów i potrafi czerpać wspólnie ze mną pełnymi garściami.  

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...