Skocz do zawartości
fan_roga

co zrobic skoro mam malego i cienkiego?? podpowiedżcie!

Rekomendowane odpowiedzi

Niekoniecznie Eunuszku. :P

ale jest wtedy latwiej bo dziewczyna widzi ze chlopak ma malego i latwiej jest ja naklonic do seksu z kochankiem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę sobie się nie zgodzić. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale gdzie znaleźć murzyna? Zapewne na wakacjach w tropikach.

Nieprawda. W Murzynowie. Nie wiedziałeś? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sex.trener

czuje że mam małego

A Twoja kobieta co na to?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mały nie oznacza, że gorszy :s:. Powiedzmy tak mały wszędzie wejdzie :redevil: nie narobi bólu, a przyjemności można nadrobić wieloma sposobami. I ten z małym będzie się starał, aby w jakiś inny sposób zadowolić partnerkę. Już z dużym faceci myślą tylko łbem a nie głową, myśli że jak ma te 25 cm w gaciach to partnerka będzie wniebowzięta, a tu rozczarowanie bo takiemu delikwentowi nie można pozwolić na wszystkie pozycje, bo w tym momencie będzie sprawiał ból, a nie przyjemność. Kobieta sama musi wybierać takie pozycje aby mogła sama decydować o penetracji pochwy.

Jestem tego zdania, że małe jest PIĘKNE i zawsze będę to powtarzać :indians: . Z mojego doświadczenia zawsze byłam bardziej zadowolona z kochanka który miał mniejszego, niż z tego co miał większego . :redevil:

Czy nie zaprzeczasz niejako jednej z idei cuckoldingu istotnej dla wielu rogaczy i hotek? Hotki mają lecieć na większe kutasy, i nie lubić seksu z mężusiami z małymi siusiakami. Zresztą tak jest często. Nie bez powodu zresztą ;) Hotki szukają kochanków z większymi penisami niż ma mąż. Lub też w ogóle dlatego szukają kochanków, że mąż ma zbyt małego.

Penis 25 cm, to jest potwór. Jakiś mutant. Penisy mają około 15-20 cm. 20 cm to bardzo, bardzo dużo. Często dużo za dużo. Jednak penisy mikruski 10 cm i mniej to z kolei niestety często za mało. Różnica dla kobiety jest i to spora niestety. Ale czy ja to kobiecie musze tłumaczyć? :zabawne:

Z mojego dświadczenia kobiety są bardziej zadowolone ze rżnięcia dużym kutasem, oczywiście nie pytą 25 centymetrową, której kobieta raczej nigdy w zyciu nie znajdzie u żadnego faceta (to jest wybryk natury może u jednego na milion?). Ale 16-18 cm, to już pokaźny sprzęt i sporo potrafi zdziałać. Powyżej 10 cm też ujdzie. Oczywiście grubość jest bardzo ważna, ale to raczej oczywiste. Lepszy gruby 15 cm, niż cienki 18 cm. Wówczas kompletnie nic z tej "cienkiej" długości.

Ale wracając do tematu, wypada się pogodzić z posiadaniem takiego penisa. Można też zrobić operaję, podobno pomaga. Ale wówczas już nie byłbyś tak dobrym rogaczem :sexfota: .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie duży sprzęt to tez problem dla rogacza :redevil: ciężko potem zonie znaleźć większego kochanka znam z własnego doswiadczenia

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego musi szukać większego??? Oczywiście są Kobiety, dla których olbrzymy są najważniejsze. Wiele jest takich, dla których - pomijam inne walory Kochanków, bo to chyba oczywiste - ważniejsze są umiejętności. Czasem zdecydowanie fajniejszy mniejszy, ale wariat, niż "kij bejsbolowy", leniwy i zadufany w sobie. Zresztą nie ja pierwsza już powiedziałam, że za duży boli po prostu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ale czemu wybierać mniejsze zło, skoro można mieć oba dobra?

Można mieć partnera z dużym penisem, taki jaki nam odpowiada i nie szukać półśrodków by zrekompesnować techniką małego penisa.

O wiele częstszym czasem bywa, że zdecydowanie fajniejszy jest większy i zarazem super wariat (m.in. dzięki rozmiarowi) niż mały i zakompleksiony, czyż nie? :blush:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w ogóle nie rozpatruję tego w takich kategoriach.

Większy wariat dzięki rozmiarowi??? To jakby powiedzieć, że kobieta z większym biustem była lepszą kochanką.

Zresztą jakie to rekompensowanie? Dobry w seksie, jest dobry w seksie, a miarki nie noszę. :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...