Skocz do zawartości
fan_roga

co zrobic skoro mam malego i cienkiego?? podpowiedżcie!

Rekomendowane odpowiedzi

No możesz się domyślać ile cm. ma kutas mojego męża a tak dla wyjaśnienia zawsze szukam kochanka z mniejszym :redevil: , no to skoro kochanek ma 25 cm. to zgadnij ile ma kutas mojego męża?? :aua:

Aniulek jesteś wywrotowa :redevil::lach::klapsik1:

Kurcze jeszcze trochę i zawiozę Cię znowu :bananasex: nawet zaraz :redevil:

Zuzka przepraszam za siebie i za Aniulka :poklon:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kreatorku ja wiem że byś zawiózł, ale ja też mam prawko i zresztą Pawlątko już śpi i przewraca się na drugi boczek :redevil: bo na brzuchu nawet nie myśli spać za mocno mu przeszkadza :mbanana::lach:
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z kolei myśle często o tym żeby sobie małego pogubić...ponoć są na to specjalne ćwiczenia penisa,ale do tego potrzeba systematyzmu ( najlepiej 30 min dziennie). Istnieja również tablety i kremy np. Penilarge nad którym sie mocno zastanawiam,jeżeli miał ktoś z tym do czynienia to poproszę o wypowiedz ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aniulek jesteś wywrotowa :redevil::lach::klapsik1:

Zuzka przepraszam za siebie i za Aniulka :poklon:

Ale za co???? :D :D :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to przecież przyjemne - tak się śmiać, że aż łzy lecą i się człowiek popluje (na szczęście tylko siebie i świadków naocznych nie było :P). Tak zdrowo parsknąć śmiechem, że aż policzki zabolą. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z kolei myśle często o tym żeby sobie małego pogubić...ponoć są na to specjalne ćwiczenia penisa,ale do tego potrzeba systematyzmu ( najlepiej 30 min dziennie). Istnieja również tablety i kremy np. Penilarge nad którym sie mocno zastanawiam,jeżeli miał ktoś z tym do czynienia to poproszę o wypowiedz ;)

Nie miałem do czynienia z takimi preparatami, ale czytałem opinie lekarzy, że to nic nie warte. Jedyne co polecali to pompki na penisy. Gdybyś pompką systematycznie pompował sobie penisa, to zwiększy Ci się jego rozmiar po dłuższym czasie stosowania takich praktyk.

Poza tym, tymczasowe powiększenie jest gwarantowane i to już jest spora zaleta, bo można takim grubym, napompowanym kutasem coś próbować działać. Raczej żadna maść tak sporego efektu nie zaoferuje jak pompka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
:) ja tam wielgaśnych rozmiarów nie mam ale żebym miał się wieszać z tego powodu to nie, myślę że spokojnie żone wystarczam a jak ma ochote na coś więcej to przynajmniej jest powód do urozmaiceń :) są przeciesz paluszki dłonie wibratory i kochankowie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję owinąć w gazetę...

Prasa zawsze wszystko wyolbrzymia...

To jest dobre :oki:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...