Skocz do zawartości
fan_roga

co zrobic skoro mam malego i cienkiego?? podpowiedżcie!

Rekomendowane odpowiedzi

Bywam, bo większy nie znaczy lepszy (oczywiście nie mówię, że musi być gorszy). Tylko jakoś wielkość przyrodzenia jest dla mnie mało istotna, poza jakimiś ekstremalnymi historiami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo często większy znaczy mniej starań.

"Skoro mam dużego to wystarczy wsadzić i po robocie".

;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie twierdze ze wiekszy jest lepszy ale gdzies w podświadomości taki mamy ideał kochanka..nawet na filmach zawsze widać różnice rozmiaru....zgadzam sie ze nie rozmiar czyni dobrym kochankiem wiele innych cech sie na to składa ale cóż fajnie dostac fotke na ktorym żonka pieści większego od mojego :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodzę się jednak z Wami, bo zapomniałem, że macie doświadczenie z facetami i ich kutasami w waszych cipkach - ja niestety nie.

Rzeczywiście może tak być, że posiadacze dużych kutasów (15+ cm) rżną tym kutasem dla samego rżnięcia i myślą, że to wystarczy.

Ale jednak gdyby takiemu zadufanemu w swym kutasie facetowi uzmysłowić, że to trochę za mało, to wówczas miałby spory potencjał do dobrego rżnięcia B) . Nauczenie się namiętności w seksie, pieszczot i mocnego rżnięcia (posiadacze dużych kutasów myśląc, że jego wielkość już kobiecie wystarcza czasem zbyt lekko kobietę posuwają) jest raczej łatwiejsze (zwłaszcza ostre rżnięcie dużym kutasem) niż zmiana rozmiaru penisa z 10 cm do 17 cm.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nie zaprzeczasz niejako jednej z idei cuckoldingu istotnej dla wielu rogaczy i hotek? Hotki mają lecieć na większe kutasy, i nie lubić seksu z mężusiami z małymi siusiakami. Zresztą tak jest często. Nie bez powodu zresztą ;) Hotki szukają kochanków z większymi penisami niż ma mąż. Lub też w ogóle dlatego szukają kochanków, że mąż ma zbyt małego.

A gdzie ja napisałam że mój mąż ma małego :mur: ?? Może i zaprzeczam idei cuckoldingu ale ja pisząc post pisałam o sobie a nie o innych kobietach. Ja nie szukam kochanka z większym kutasem dla mnie nie znaczenia rozmiar :mur::facepalm:

Penis 25 cm, to jest potwór. Jakiś mutant. Penisy mają około 15-20 cm. 20 cm to bardzo, bardzo dużo. Często dużo za dużo. Jednak penisy mikruski 10 cm i mniej to z kolei niestety często za mało. Różnica dla kobiety jest i to spora niestety. Ale czy ja to kobiecie musze tłumaczyć? :zabawne:

Mówisz że penis 25 cm to mutant, to tak samo bym mogła powiedzieć że facet z wzrostem 185 cm to mutant :oki: A kto Ci każe ruchać kobietę zaraz po takim 25 cm?? Hmmm

Z mojego dświadczenia kobiety są bardziej zadowolone ze rżnięcia dużym kutasem, oczywiście nie pytą 25 centymetrową, której kobieta raczej nigdy w zyciu nie znajdzie u żadnego faceta (to jest wybryk natury może u jednego na milion?).

Mówisz że faceta z 25 cm kutasa takiego kobieta nie znajdzie to się mylisz i to bardzo ja mam takiego kochanka :redevil: i nie uważam jego kutasa za wybryk natury :oki: .
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nie zaprzeczasz niejako jednej z idei cuckoldingu istotnej dla wielu rogaczy i hotek? Hotki mają lecieć na większe kutasy, i nie lubić seksu z mężusiami z małymi siusiakami.

Hmm ta wypowiedź świadczy że zbyt dużo oglądasz filmów, a zbyt mało czytasz na ten temat. Poczytaj trochę tematów na forum i wtedy wypowiadaj się co jest ideą cuckoldu :mur: Dla ułatwienia podpowiem Ci że to co napisałeś to bzdura, zresztą o tym świadczą wypowiedzi hotek zaraz po Twoim poście.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żonkę boli przy posuwaniu przez mutanta albo co najmniej dyskomfort odczuwa, a on się jara, bo kochanek ma większego ;)

Świetna idea cuckoldu..

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żonkę boli przy posuwaniu przez mutanta albo co najmniej dyskomfort odczuwa,

Tak to prawda illa ja swojego "MUTANTA" musiałam wychować :indians: do tego stopnia aby mnie nie bolało i żebym też czerpała przyjemność z takiego seksu :redevil: Mutantowego :aua:
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...