Skocz do zawartości
Małgosia

Czy seks jest nam pisany w literaturze?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek
28 minut temu, skrzat pisze:

Wiedziałem, że na coś chujowego trafię.

:wacko:

spoko... jednak wszedłeś :)

Ci co wcale nie czytają to dopiero mają ubogie życie :lach: (i niekoniecznie wyłącznie erotyczne)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbliższa książka:

"Jeśli chcieli psy, które nie szczekają, powinni raczej kupić basenji, a nie psa o tak rozwiniętym instynkcie pilnowania i obrony, jak właśnie owczarek niemiecki".

Książka którą czytam:

"Wyraz twarzy był spokojny, oczy zamknięte, co sprawiało wrażenie pogrążenia we śnie"

• Lubię 2
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"A wszystko to w rytm muzyki zespołu Dwa Plus Jeden, który śpiewał coś o "wyciąganiu spod kołdry mgieł" "- mgły pod kołdrą coś mi tu śmierdzi . Książka Kuba Wojewódzki Nieautoryzowana autobiografia.

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaintrygował mnie temat i wasze wypowiedzi no i sięgnąłem ręką po najbliższą:

"W drugiej części eksperymentu, kiedy badani siedzieli z osobą, która głośno protestowała i mogłaby doznać uszczerbku na zdrowiu rozkaz wypełniało mniej osób."

Jak nic pora na BDSM :D

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O cholera, pierwsza pod ręką była ta, którą komuś przygotowałam do pożyczenia.

"Przez grzechy ludzkie świat znalazł się na skraju otchłani, gdyż otchłań przenika tego, kto do niej się odwołuje".

Czytaną lepiej pominę ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no jakaś maskara, hahaha

Joseph Heller, „Paragraf 22”

”Pułkownik Cathcart i podpułkownik Korn mieszkali i pracowali w budynku dowództwa grupy podobnie jak wszyscy oficerowie sztabowi z wyjątkiem kapelana”

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...a @surfer77 był kapelanem :D

No to lecimy:

"Eloise źle się czuła z tego powodu, lecz wiedziała, że drugie wyjście jest jeszcze gorsze" ("Rozświetline pokoje"). 

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Wykończeni i przemarznięci włamali się do środka i prędko rozpalili ogień, w palenisku znajdowało się bowiem drewno".

Lula.

• Lubię 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...