Skocz do zawartości
Małgosia

Czy seks jest nam pisany w literaturze?

Rekomendowane odpowiedzi

A tak dzisiaj na FB wyświetliła się pewna grafika i ona mnie natchnęła,

daje wielorakie możliwości interpretacji, w zależności od tego co tam znajdziemy.

Chciałam bardzo otworzyć ulubioną książkę, ale napisali - najbliższą, no to otworzyłam

dla świadomości - książka o tematyce biznesowej 

cytat 1, str. 45

"Nie zapominaj, że nuda jest często przyczyną szatańskich pomysłów"

:lach:

a u Was co piszą w książkach?

L.

seks w literaturze.jpg

• Lubię 2
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

czytam aktualnie dwie,  jedną za dnia, drugą na dobranoc - najbliższa teraz to "Biegnąca z Wilkami" Clarissy Pinkoli Estes

str. 45 zdanie nr 1 "By użyć obrazowego języka uczuć - czy jesteś wilkiem czarnym lub szarym z Północy czy rudym z Południa, czy arktycznym białym - jesteś kwintesencją naturalnych instynktów." 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Oblicz długości boków prostokąta mającego obwód 45 i pole równe 64."

Ha, ha. Czyżby jakieś czworokąty mnie czekały w tym roku :)

• Lubię 1
  • Haha 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, pawelek1011 pisze:

obwód 45

i to pokaźnych rozmiarów  :lach:

nic tylko pozazdrościć

L.

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
47 minut temu, iko pisze:

drugą na dobranoc

natchnęłaś mnie do zajrzenia w książkę ze stolika nocnego 

Sekretne życie krów

cytat 1, str 45 "Jake deptał nieufnie, wiedział bowiem, że nigdy nie zabrałabym go w miejsce, które by mu się nie spodobało, a ja poklepywałam go, lekko popychałam i szeptałam mu na ucho pochwały i zachęty"

i jak tu bez skojarzeń...

L. 

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
14 minut temu, Leta&Emiliano pisze:

i jak tu bez skojarzeń...

taaaaaaaaa.... to znajdź mi skojarzenie do cytatu z biografii Tomasza Beksińskiego , moja "dzienna" lektura :D bo inaczej moje życie erotyczne dzienne będzie beznadziejne :lach:

"Gdy zaczynałem już słuchać The Beatles, The Rolling Stones i Black Sabbath, trafiłem w Trójce na audycję poświęconą Protocol Harum."

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsza, która leży obecnie u mnie na stosie z książkami to "Balsamiarka" I. Krawczyńskiej

str. 45, zdanie 1:

"- Wyglądasz jakbyś miała się rozpłakać. Powinnaś wiedzieć... - skarciła mnie grubaska - to tylko odruch." 

:wstyd:

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, iko pisze:

bo inaczej moje życie erotyczne dzienne będzie beznadziejne :lach:

no co Ty...

pewnie w tej audycji coś było

a sam fakt, że była ona w Trójce ... :lach:

szukaj słów kluczy

L. 

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Na początku wszystkiego Theo i Dani leżeli na kamienistej plaży"

• Lubię 3
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

" - Wyjdź stąd! - zawołała gwałtownie, ciągle przestraszona, i natychmiast pożałowała tej wynikłej z lęku gwałtowności."

Wiedziałem...

Wiedziałem, że na coś chujowego trafię.

:wacko:

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...