Skocz do zawartości
cuckoldzik

Byłe związki/kochankowie żon podniecające ?

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Zouza pisze:

Mhm... i ZK jest takim wzorcem/schematem?

Błąd. Nie ZK jest wzorcem ale w ZK są wzorce!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Kiki pisze:

Oczywiście tylko, ze czasami ta kobieta która mijana na ulicy opęta mnie swoja atrakcyjnością bywa zupełnie inna niż mój świadomy wzorzec atrakcyjności;)

I tak się też zdarza (chyba najczęściej) w cuckoldzie - mężczyźni o rogatej duszy zakochują się w "zwykłej" kobiecie, ;) choć szukali tej ochoczo zdradzającej. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Kiki pisze:

Nie ZK jest wzorcem ale w ZK są wzorce!

Nie wiem, znam tyle odmiennych przypadków, że trudno byłoby mi  ukuć "wzorzec".

Ba! Mój "wzorzec" cuckoldowania zmienił się na przestrzeni lat tak, że mogę tu być najlepszym przykładem. 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Zouza pisze:

I tak się też zdarza (chyba najczęściej) w cuckoldzie - mężczyźni o rogatej duszy zakochują się w "zwykłej" kobiecie, ;) choć szukali tej ochoczo zdradzającej. 

Zgadzamy się... jednak jaki to ma związek z tematem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, znam tyle odmiennych przypadków, że trudno byłoby mi  ukuć "wzorzec".

A proszę Cię bardzo o to Twój wzorzec:

4 minuty temu, Zouza pisze:

Tyś go ukuła... osobiście;) to tak dla przykładu. Wzorców jest dużo a twoja osobista ewolucja nie zmienia niczego. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzamy się... jednak jaki to ma związek z tematem?

Serio nie widzisz związku?

Przecież to właśnie najczęściej tacy panowie, jeśli się nie mylę, chcą znać z detalami dawne życie erotyczne partnerek. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Zouza pisze:

Przecież to właśnie najczęściej tacy panowie, jeśli się nie mylę, chcą znać z detalami dawne życie erotyczne partnerek. 

No myślę ze masz racje, nie mając nadziei na spełnienie swojej fantazji w praktyce, realizują swoją fantazję przez przeszłość swojej partnerki i jej byłych. Chyba o to Ci chodziło, ja tak zrozumiałem twoja wypowiedź.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tyś go ukuła... osobiście;) to tak dla przykładu.

A to dziękuję, jestem wyrocznią :D

A serio - masz mnie, źle to napisałam, to często się zdarza na forum o cuckoldzie, bo cuckoldu to tu jeszcze nie ma. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak... ale pytanie z pierwszego posta brzmi:

W dniu 12.02.2019 o 23:30, cuckoldzik pisze:

Czy lubicie słuchać jako rogacze o byłych swoich żon

Co według mnie oznacza osoby, które są rogaczami formalnie spełnionymi a nie tylko posiadają takie pragnienia. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Kiki pisze:

Co według mnie oznacza osoby, które są rogaczami formalnie spełnionymi a nie tylko posiadają takie pragnienia. 

100% racji - według Ciebie. 

Jednak "rogacz" to głównie stan umysłu. Spełnienie zależy od partnerki. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...