Skocz do zawartości
mercedres

Na Dzien Dobry , jak zachecic zone do cuckoldu :)

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Wichura pisze:

Jednym słowem dalej poruszasz się w kwestii domysłów. Nie mówię, że umiejętność czytania między wierszami i znajomość partnerki nie jest ważna bo jest ale czasem naprawdę warto skupić się na wypowiedzianych słowach i deklaracjach nie starając się szukać drugiego dna.

Tak to prawda... poruszam się w kwestii domysłów...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, keythomas pisze:

Tak to prawda... poruszam się w kwestii domysłów...

Jeżeli taka jest Twoja wola, tak wolisz i tak jest Tobie lepiej to masz do tego pełne prawo

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.04.2019 o 09:44, Yuuki pisze:

Lepiej wiedzieć od razu na czym się stoi niż "urabiać",

I ja od zawsze byłam za tym.

Zaznaczę fakt, że autor wątku wrzucał kradzione foty z sieci, więc rozmawiamy tu już tylko  w kontekście zagadnienie, a nie próby pomocy jemu.

Ja na samym początku związku wywaliłam @skrzatowi moje brudy. Miał zarys jaka jestem i co może być dalej. Nie udawałam dziewicy ani grzecznej dziewczynki. I chyba dzięki temu mogliśmy dalej razem rozwijać się w naszych zboczeniach.

Urabianie, jak widać na tym forum, to niejednokrotnie utopia i kończy się wielkim kacem. Oczywiście bywają wyjątki, ale jakże rzadkie.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej od razu przejść do sedna sprawy, a nie tworzyć jakiegoś rodzaju teatrzyk w którym zatrudnia się osoby trzecie. Są kobiety, które lubią eksperymentować i tych eksperymentów nie wiążą z normalnym życiem, a tylko jako forma dodatku. Są zaś kobiety, które emocjonalnie podchodzą do intymnych zbliżeń i seks z osobą trzecią, zachwiała by jej równowagą emocjonalną. Tak jak napisałaś Dragonfly, jakieś podchody mogą się skończyć utopią, która z początku układa się po myśli rogacza, a ostatecznie skończy się katastrofą, gdyż żona czy też partnerka za bardzo zaangażuje się w całą akcję i związek straci uczucia, ogień i zaufanie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo par, które poznałem zaczęło od masażu. Często mężczyzna zamawial masaż dla swojej kobiety prosząc o czasem nawet bardzo delikatna nutkę erotyzmu i obserwował jak Pani reaguję na takie praktyki. Czesto potrzeba kilku zainscenizowanych spotkań. Bardzo ważne, żeby kobieta była całkowicie wyluzowana i odprężona. Nawet wynajęty apartament w tym samym mieście działał duzo lepiej niz prywatne lokum. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, gdanskmasazysta pisze:

Często mężczyzna zamawial masaż dla swojej kobiety prosząc o czasem nawet bardzo delikatna nutkę erotyzmu i obserwował jak Pani reaguję na takie praktyki.

Ok... tylko, że pytanie brzmi jak zachęcić partnerkę w ogóle do koncepcji ZK. Zatem zamówiony masaż w tym kierunku będący dla partnerki zupełnym zaskoczeniem najpewniej się skończy reakcją zwrotną taką samą jak rzucanie granatem przez granice z Rosją. 

Dużo par, które poznałem zaczęło od masażu

Bo wydaje mi się, że to dobry start zwłaszcza w fazie kiedy po podjętej decyzji jest jeszcze sporo zahamowań i wątpliwości. Niemniej to dalej według mnie rada na step two a nie starter, którym przekonamy partnerkę, wzbudzimy jej chęć do eksperymentu.

Nawet wynajęty apartament w tym samym mieście działał duzo lepiej niz prywatne lokum. 

O a to bardzo merytoryczna i cenna uwaga.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...