Skocz do zawartości
mercedres

Na Dzien Dobry , jak zachecic zone do cuckoldu :)

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 12.02.2019 o 20:55, onimaz pisze:

ONA: Jako żona mogę potwierdzić skuteczność porad z portalu w 100%. Mąż je na Mnie sprytnie i stopniowo wypróbował, dlatego ostatecznie jesteśmy na portalu Inna sprawa, że trafiła się facetowi podatna kobieta... 

Podziel się tą historią!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To można stopniowo wyczuć, czy druga osoba ma ciągoty i zajawki w tym kierunku. Tak jak ktoś wcześniej napisał, rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. W niej wszystko można się dowiedzieć i wiele w niej jest zawarte. Jeśli druga połówka otwarcie mówi o swoich potrzebach, fantazjach, nie ma blokad, to można o "to i owo" zapytać, na luzie, przy dobrym winie czy leżąc razem rozmawiając o pierdołach. Chyba, że sprawa jest w drugą stronę, zacięcie, tematu nie ma albo zdawkowo ujęty, tradycyjny światopogląd i brnięcie w tym kierunku. Dużo daje przyjrzenie się poglądom, jakie ma dana osoba. Czy liberalne czy mocna konserwa. Czy to w czasie minie? Ryzyk-fizyk. Lepiej wiedzieć od razu na czym się stoi niż "urabiać", bo może wyjdzie, może nie wyjdzie, zależy od materiału.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
55 minut temu, Yuuki pisze:

To można stopniowo wyczuć, czy druga osoba ma ciągoty i zajawki w tym kierunku. Tak jak ktoś wcześniej napisał, rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa

Można również źle wyczuć. Można sobie wmówić, że druga osoba ma ciągoty i dążyć do swego pod prąd. Aż w końcu przekonać na zasadzie, "zrobię to skoro tak bardzo tego pragniesz" (ale czy będę z tym szczęśliwa?) to już kwestia dyskusyjna.

55 minut temu, Yuuki pisze:

Lepiej wiedzieć od razu na czym się stoi niż "urabiać",

W punkt. Sedno.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swojej nie mogę wyczuć - niby nie chce ale jak ostatnio zacząłem z nią oglądać film o zdradzie małżeńskiej spytała mnie się czy to jest jakaś propozycja...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, keythomas pisze:

Ja swojej nie mogę wyczuć - niby nie chce ale jak ostatnio zacząłem z nią oglądać film o zdradzie małżeńskiej spytała mnie się czy to jest jakaś propozycja...

A samo pytanie o to "czy to propozycja" musi świadczyć o zainteresowaniu lub czymś więcej poza prostą opowiedzią?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
30 minut temu, keythomas pisze:

spytała mnie się czy to jest jakaś propozycja...

a jakiej jej udzieliłeś na to pytanie odpowiedzi?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Wichura pisze:

A samo pytanie o to "czy to propozycja" musi świadczyć o zainteresowaniu lub czymś więcej poza prostą opowiedzią?

W sumie nie wiem... czasami opowiada o pewnych fantazjach...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, iko pisze:

a jakiej jej udzieliłeś na to pytanie odpowiedzi?

W sumie chciałem z nią zaczepnie porozmawiać w stylu a jak myślisz... i jak zawsze za chwilę zmieniła temat... ale bez negacji raczej w domyśle "muszę to przemyśleć"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
2 minuty temu, keythomas pisze:

W sumie chciałem z nią zaczepnie porozmawiać w stylu a jak myślisz... i jak zawsze za chwilę zmieniła temat... ale bez negacji raczej w domyśle "muszę to przemyśleć"

to może warto kiedyś konkretnie porozmawiać i nie pozwolić na zmianę tematu?

bo samo "wyczuć" bez konkretnej rozmowy to raczej nie doprowadzi do wiedzy ostatecznej :) chyba że taki stan Ci pasuje.... marzyć i nie ryzykować usłyszenia odpowiedzi NIE...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednym słowem dalej poruszasz się w kwestii domysłów. Nie mówię, że umiejętność czytania między wierszami i znajomość partnerki nie jest ważna bo jest ale czasem naprawdę warto skupić się na wypowiedzianych słowach i deklaracjach nie starając się szukać drugiego dna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...