Skocz do zawartości
Zouza

Kochankowie mojej mamy

Rekomendowane odpowiedzi

Małe dzieci - cuckold przed nimi stosunkowo łatwo ukryć.

Zastanawia mnie jak to jest przy starszych dzieciach, a szczególnie nastolatkach. Wszak zazwyczaj Hotki na spotkania ubierają się nieco nieskromnie. Czy się nie domyślają? Czy nie pytają? A jeśli pytają lub dają do zrozumienia, że czegoś się domyślają, to co mówicie? Czy kiedykolwiek dzieci Was przyłapały, choćby w sytuacji dwuznacznej, rodzącej domysły? Co byście im powiedzieli, gdyby sytuacja była dla nich jasna?

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczeze mówiąc jak zobaczyłem temat to myslalem że poruszasz inna kwestie...

Może troszkę wypowiem się nie w temacie...

Myślę że dzieci, tymbardziej w wieku nastoletnim nie powinny dowiedzieć się o takich zabawach mamy z tatą... Nastolatek,-stka ma podejście do milosci jako ta "czysta", jedyna....

Szokiem dla mnie było jak dowiedziałem się w wieku kilkunastu lat że ojciech zdradził, nie potrafiłem zrozumieć dlaczego... Jednak dziś nie potrafię zrozumieć dlaczego mama wciąż rozdrapuje ten temat skoro minęło jakieś 25- 30 lat, tymbardziej że ojciec się stara, to jednak mama go traktuje dość oschle, obojętnie...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powinny, zgodzę się, nie ulega wątpliwości. Ale tak może się zdarzyć. Co, jeśli się dowiedzą lub domyślają?

Dlaczego? Bo niektórzy potrafią przebaczyć, ale nigdy nie zapomną i zawsze, choćby po wielu latach, to będzie bolało.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dość szeroki temat, co innego jak się domyslaja a co innego jak wiedzą...

Jeśli wiedzą to skąd? Zobaczyly bo wcześniej do domu wróciły...

Zależy jaką atmosfera jest w domu, czy temat sex przy dzieciach to kompletne tabu, czy bywają jakieś " zarciki" w ich towarzystwie, na ile dziecko jest "wciągnięte" w zycie intymne rodziców..

Myślę że jeśli mama będzie "przylapana" na zabawie z innym, to tata powinien dziecku wytłumaczyć że to taka zabawa, bo mama może być odbierana jako ta zła..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogą przyłapać rodziców, mogą przypadkiem zobaczyć zdjęcia, filmy.

"Zabawa" to wytłumaczenie dobre dla małego dziecka. Ale nastolatkowi tak byś powiedział? ;)

A jak będzie odbierany ojciec, który bierze udział w takich "zabawach"?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No napewno będzie potrzebna rozmowa...

Pewnie ojciec będzie odebrany jako "palant" któremu ktoś kobiete"obrabia"..

Powiedział bym że już nie jest małym dzieckiem, że jeśli dwoje ludzi się kochają, dochodzi do seksu, im bardziej udany seks, tym oboje są bardziej szczęśliwi...

Jednak z czsem z upływem lat skraca się rutyna, wtedy fantazjujemy, po jakimś czasie jest chęć realizacji tych fantazji, to co widziales-aś, to realizacją takiej naszej fantazji, kocham twoja mamę, i taka decyzję podjęliśmy wspólnie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem , kurczę ;)

Moja ma narazie 3 lata, więc smacznie śpi podczas naszych zabaw.

A co będzie potem..?

Hmmmm.

Zuza, a Ty co myslisz...?

Wydaje mi się, że niezbędna jest dyskrecja.

Dzieci, bez względu na wiek, nie powinny wiedzieć i już.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie dzieci nie powinny wiedzieć o zabawach rodziców i jak Hotka chce wyjść bardziej odważnie ubrana do Kochanka to powinna przebrać się w samochodzie albo na miejscu a nie pokazywać tak dzieciom

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice, nie mam dzieci, więc po prostu "głośno się zastanawiam". Gdybym miała, to pewnie zastosowałabym się do tego, co napisał Mywyoni, choć kiedy idę na spotkanie nie jestem ubrana jakoś bardzo wyzywająco, czy kompletnie inaczej niż jak codziennie. Może gorzej byłoby wytłumaczyć dlaczego mamusia znika na noc. Gdyby jednak dziecko było do tego przyzwyczajone, to chyba nie byłoby dla niego to niczym dziwnym, że mama nocuje u "koleżanki". Z pewnością zrobiłabym wszystko, by nie być złapaną na gorącym uczynku, ale ja się nie spotykam w swoim domu, więc raczej to nie powinien być problem. No chyba, że nastoletni koledzy widzieliby jak wchodzę lub wychodzę z hotelu, bo to już może nasuwać jakieś skojarzenia. ;)

Też sądzę, że nie powinny wiedzieć i dyskrecja to podstawa. Oczywiście małe dzieci jeszcze nie "kumają". A może się mylę?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: Mój syn ma naście lat i muszę być czujna. Zawsze wychodzę do klubu z koleżankami ;) i co ciekawsze widzę że mu to imponuje tylko muszę wysłuchać "kazania" typu:

- mamo uważaj nie zostawiaj drinka bez opieki

- nie daj się poderwać byle komu itd. :)

Nawet urocze :)

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...