Skocz do zawartości
SplitKiM

Jestem/jesteś podobny do...

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie nikt nigdy do nikogo nie przyrównał. Chętnie się dowiem. Sama jestem podobna do mojej babci, innych podobnych ludzi nie spotkałam.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Ritta pisze:

Oznacza to że krąży po Poznaniu mój sobowtór, który zapewne tak jak i ja nie jest podobny do żadnej znanej osoby. 

Daloby sie znalezc-jedna fota na 4 grupy lokalne i jak dla mnie maks 5 dnu poszukiwan ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Wichura pisze:

Ten Pan też ma zresztą swojego sobowtóra na forum ;)

gok wan.jpg

I jak tego Forumowicza poznałam - natychmiast miałam właśnie to skojarzenie! :D

Teraz widzę, że nie tylko ja 🙂

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie nic mi nie wiadomo, abym była podobna do jakiejś sławnej postaci, natomiast dawniej...

Janka z serialu Janka :) 

janka1.jpg.ab2dcab225512d1190bc260e1425f89b.jpgjanka.jpg.ab88b406e3318667d1f653cb4243b76d.jpg

• Lubię 12
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Parę lat temu, w pewnej włoskiej pizzerii, najpierw uważnie obserwowała a potem podeszła nagle do mnie pewna ładna nastolatka i nieśmiało poprosiła o autograf. Jedynie spora ilość wypitego wina pozwoliła mi uniknąć nagłego zaksztuszenia się cappricciosą, podpisałem najładniej jak umiałem, grzecznie oddałem kartkę, dziewczynka popatrzyła, posmutniała, spojrzała na mnie nieco zbyt hardo jak na niewinne dziewczę i szepnęła:
- Ależ nie. Chciałabym żebyś  się podpisał prawdziwym nazwiskiem, Davidzie.
- ...

duchovny.thumb.jpg.89886a45b9df198bcd3544b3a9e5e5aa.jpg

• Lubię 1
  • Haha 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie już porównywano z tyloma osobami - zależnie od aktualnego koloru i długości włosów oraz sylwetki (od chudości do... ekhm... krągłości ;) ) - że  paść można :D

Wymienię tylko kilka:

- Zsazsa Gabor

- Hanna Smoktunowicz (wtedy się tak nazywała)

- Małgorzata Pieczyńska

- Annie Lennox

- Marie Fredriksson (z Roxette)

- Agnieszka Chylińska

- Monica Bellucci :lach:

Ale rozumiem, że taki rozstrzał. Mnie fryzura i przytycie bądź schudnięcie BARDZO zmienia. 

Dość powiedzieć, że pewna Forumka, z którą znałyśmy się już długo, trzykrotnie mi się na zlotach przedstawiała, kompletnie nie jarząc, że to ja. :lach:

Też mam, a w każdym razie miałam, bo teraz już pewnie podobne nie jesteśmy - sobowtóra. Znajomi się czasem obrażali, że "nawet cześć nie odpowiem". :D

Ale najlepsza akcja - z moim ówczesnym chłopakiem.

Młodym dziewczęciem byłam jeszcze, niewinnym. 🙂  Wpada mój chłopak i afera, że pozowałam do zdjęcia topless i zdjęcie to wykorzystano do plakatu. Po wnikliwym wyjaśnianiu "czym różnią się te obrazki" - sprawa została wyprostowana. ;)

Przede wszystkim miała mniejszy biust i niebieskie oczy, choć oczywiście inne różnice też były. ;) Niemniej mnie też zadziwiło podobieństwo. 

Teraz jestem całkiem do nikogo niepodobna. ;) Ufffffffffffff...

• Lubię 6
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Zouza pisze:

- Małgorzata Pieczyńska 

Coś jest na rzeczy 🙂

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Zouza pisze:

Agnieszka Chylińska

no właśnie...to bardzo często słyszałam...a wolałabym nie...ale życia nie oszukasz...

chociaż E. mnie uspokaja, ze wcale do niej nie jestem podobna, ale on się pewnie przez te 20 lat już opatrzył :lach:

L. 

aga1.jpg

aga2.jpg

• Lubię 4
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi zdarzyło się, że 2 przedstawicielki najlepszej z płci (w formie komplementu) powiedziały, że jestem podobny do tego pana. 

Osobiście uważam to porównanie za ni w pięć ni w pytę i zrzucam je  na "zaćmienie umysłowe" komplementujących  🙂 

pobrane.jpg

• Lubię 2
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...