Skocz do zawartości
SplitKiM

Jestem/jesteś podobny do...

Rekomendowane odpowiedzi

Aktualnie oglądam "New Amsterdam" i zawsze jak widzę Georgię Goodwin (Lisa O'Hare) to kojarzy mi się z pewną forumowiczką. Kto zgadnie którą? ;)

1666d99b6431289541673282d9d7acb0.jpg

• Lubię 9
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Wichura pisze:

Kto zgadnie którą?

Nie jestem dobra w zgadywanki, ale moja najpierwsza myśl to @Dragonfly . Pewnie się mylę, ale co tam, spróbuję :D 

• Lubię 6
  • Haha 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Mel. pisze:

Nie jestem dobra w zgadywanki, ale moja najpierwsza myśl to @Dragonfly . Pewnie się mylę, ale co tam, spróbuję :D 

Brawo. Wygrywasz talon... na oddanie głosu na pingla podczas zlotu w Kazimierzu :D

• Lubię 1
  • Haha 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.10.2023 o 22:02, Wichura pisze:

Aktualnie oglądam "New Amsterdam" i zawsze jak widzę Georgię Goodwin (Lisa O'Hare) to kojarzy mi się z pewną forumowiczką. Kto zgadnie którą? ;)

Nie widziałam na żywo Dragonfly, a mimo to, od razu wiedziałam,  że o nią chodzi ;)

• Lubię 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.03.2019 o 18:55, Dragonfly pisze:

Miałam to już jakiś czas temu napisać, ale nie byłam pewna czy mnie się nie wydaje.

Chyba w niedzielę, z ciekawości obejrzałam ze @skrzatem Battleship: Bitwa o Ziemię i @skrzat widząc jednego z aktorów podzielił moją opinię.

Naszym zdaniem nasz forumowy @Druh. podobny jest do Rami Malek'a. Oceńcie sami:

D.jpg

Kurde Dragonfly,  aż zaczęłam fotki Ramiego w necie przeglądać i muszę przyznać Ci rację ? Przenieść trochę włosów z głowy na twarz i wykapany @Druh. ?

t0623hollywood2-300x392.jpg

• Lubię 5
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.10.2023 o 22:02, Wichura pisze:

Pierwszy raz usłyszałam o tym serialu. Przez Ciebie i @Mel. z ciekawości obejrzałam 2 odcinki.

Postać Georgi Goodwin jest słodka. Ja tak ładna raczej nie jestem. Bedę z tej ciekawości dalej zerkać do tego serialu :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Dragonfly pisze:

Ja tak ładna raczej nie jestem.

Tak, jesteś ładniejsza :)

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...