Skocz do zawartości
SplitKiM

Jestem/jesteś podobny do...

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Coma pisze:

Pierwszy raz słyszę,  żeby Turbo nosił okulary

A to pewnie dlatego, że ja miałam na myśli swoje okulary nie zabieram ich na zloty, więc mogłeś nie wiedzieć, że z nich korzystam

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedni mówią Izabela Trojanowska, a ja mówię @rita tylko fedore obu dać ^^

izabela-trojanowska.jpg

• Lubię 4
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O Boże, coś w tym jest i teraz nie wiem czy wolę Harley czy Izabelę...

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj kochało się w Izabeli wielu ze mną włącznie ... A ty Rita jesteś piękna kobietą i napewno jesteś podobna do siebie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

image.thumb.png.52c1c708676c3cacf93934601190d9ef.png

Ostatnio oglądając nowy sezon Opowieści Podręcznej i widząc tę aktorkę jako Joy Waterford. Myślę sobie że skądś ją znam... I kojarzy mi się ona z @maniurka -ą, mimo iż nie mieliśmy okazji się nigdy zobaczyć na żadnym zlocie;) 

Kris

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Ann&Kris pisze:

Ostatnio oglądając nowy sezon Opowieści Podręcznej i widząc tę aktorkę jako Joy Waterford. Myślę sobie że skądś ją znam... I kojarzy mi się ona z @maniurka -ą, mimo iż nie mieliśmy okazji się nigdy zobaczyć na żadnym zlocie;) 

Kris

No właśnie, nie znamy się, wiec to ciekawe skojarzenie... czy to kwestia ten roli, ze jest w niej coś co Ci się ze mną kojarzy, czy samej aktorki? Bo może powinnam obejrzeć serial, tylko ze ilość sezonów mnie przeraża...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Ann&Kris pisze:

Kris

Ja tu bardziej widzę @Złota Rybka   

Ale serial jest mi obcy, więc mogę się mylić 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, maniurka pisze:

No właśnie, nie znamy się, wiec to ciekawe skojarzenie... czy to kwestia ten roli, ze jest w niej coś co Ci się ze mną kojarzy, czy samej aktorki? Bo może powinnam obejrzeć serial, tylko ze ilość sezonów mnie przeraża...

Nie jest to na pewno kwestia tej roli (o ironio czy też zgrozo, bo jesteście swoimi totalnymi przeciwieństwami @maniurka ) Nie wiem skąd mi się to wzięło??? 

kształt ust, budowa ciała? Chyba tym mój mózg się kierował i tak sobie Ciebie zwizualizował:) bez urazy proszę;)

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Coma pisze:

Ja tu bardziej widzę @Złota Rybka   

Ale serial jest mi obcy, więc mogę się mylić 

Fakt też podobna;) aczkolwiek może takie zdjęcie wybrałem przez przypadek;p Złota Rybka jest od niej zdecydowanie drobniejszą kobietą. 

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ten pierwszy z prawej to prawie ja. A  tak naprawdę to grupa OTTO.

0004TR6P13ERP7X3-C122-F4.jpg

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...