Skocz do zawartości
SplitKiM

Jestem/jesteś podobny do...

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, rita pisze:

Aż się boje jakiego byś mi sobowtóra znalazł ;)

Podejmuję wyzwanie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Sailor&Lula pisze:

Mam nieodparte wrażenie, iż wokalistka SOFI TUKKER ma w sobie coś z @może?. A może po prostu tęsknię za @może?...

sofi tukker.jpg

Lula.

Może po prostu :)

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Sailor&Lula pisze:

Mam nieodparte wrażenie, iż wokalistka SOFI TUKKER ma w sobie coś z @może?. A może po prostu tęsknię za @może?...

sofi tukker.jpg

Lula.

Podobnie jak klawiszowiec z Rammstein, ma w sobie coś z K. C. S :D Serio. Ale tylko w teledysku "ich tu dir weh". Takie samo poczucie humoru. 

Faktycznie, jest tu podobieństwo z "Może?" :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Sem. pisze:

Podobnie jak klawiszowiec z Rammstein, ma w sobie coś z K. C. S :D Serio. Ale tylko w teledysku "ich tu dir weh". Takie samo poczucie humoru. 

Błagam, nie! :lach:

Lula.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Sailor&Lula pisze:

Błagam, nie! :lach:

Lula.

Przyjrzyj się. To jest ten sam "typ" :D

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Sem. pisze:

Przyjrzyj się. To jest ten sam "typ" :D

No właśnie się przyglądam! I lepiej wrócę do oglądania klipów SOFI TUKKER. :facepalm::D

Lula.

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Sailor&Lula pisze:

No właśnie się przyglądam! I lepiej wrócę do oglądania klipów SOFI TUKKER. :facepalm::D

Lula.

Nie kumasz. Chodzi o poczucie humoru. Takie ruchy, dla żartu. Twarz jest zupełnie inna. Osobowość jest podobna :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Sem. pisze:

Nie kumasz. Chodzi o poczucie humoru. Takie ruchy, dla żartu. Twarz jest zupełnie inna. Osobowość jest podobna :)

No kumam! I dlatego tym mocniej mnie to rozwala. :D

Lula.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A z innych postaci. Ostatnio z Mel doszliśmy do wniosku że Winston Churchill... 

Screenshot_20200919_203713_com.google.android.googlequicksearchbox.thumb.jpg.28667acbbda7695cc7a9870d3315e54b.jpg

No to jakby z @Turbo skórę zdjął :)

• Lubię 4
  • Haha 6
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...