Skocz do zawartości
SplitKiM

Jestem/jesteś podobny do...

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie usłyszałam od klienta, że gdy oglądał ostatnią edycję Top Model, to ciągle myślał o mnie :lach:.

Że niby Olga Kleczkowska (oczywiście musiałam sprawdzić, kto to w ogóle jest).

Lula.

ca45b77c-adec-457b-835a-448dd63b3a1f.jpg

• Lubię 10
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chciał być podobny do Michaela Jordana..

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, napisano:

Ja bym chciał być podobny do Michaela Jordana..

Wystarczy zgolić włosy :)

I ubrać Nike, ha ha.

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I trochę foli do przyciemninia szyb 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już trzecia kobieta powiedziała mi przy jakiejś okazji, że momentami wyglądam jak wyższy (i z pewnością szerszy - to sobie dopowiadam już sam  ) Jon Snow. Osobiście nie bardzo widzę dużego podobieństwa na co dzień, ale jak odpowiednio przyciemnić pokój może i wyszedłby mi taki cosplay  

unnamed.jpg

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy byłam nastolatką wszystkie kumpele mówiły mi, że jestem podobna do Tracey Thorn z  Everything But The Girl.

Nie wiem czy to była prawda. Czasem dostrzegam podobieństwo, a czasem nie.

images.jpg.70334ed5fdf563d3bdfaf68ca168ba52.jpg

• Lubię 7
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponoć do wolalisty Sabatonu..

Sabaton-Top-Interview-2014.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W związku z moim pierwszym avatarem  @Sem. kiedyś stwierdził, że podobny jestem do Ludwika W. :lach:

100w.thumb.jpg.e2eb325867d6f11b253e81642770af68.jpg 

Anegdota związana ze stuzłotówką, z pierwszej połowy lat siedemdziesiątych. Podniesiono wtedy cenę pół litra najtańszej wódki do stu złotych, niedługo potem wprowadzono obowiązek płacenia 3 złotych kaucji za półlitrową butelkę monopolową.

Był to taki dowcip-zagadka.

"Dlaczego Waryński na stuzłotówce ma taką smutną minę. Bo brakuje mu 3 złotych do pół litra, a i organ ma z tyłu". :D

• Haha 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Elem pisze:

Ponoć do wolalisty Sabatonu..

Sabaton-Top-Interview-2014.jpg

Nie...

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Stówa pisze:

W związku z moim pierwszym avatarem  @Sem. kiedyś stwierdził, że podobny jestem do Ludwika W.

Bo Ty (prywatnie, z twarzy) naprawdę JESTEŚ podobny do Ludwika W :) Nawet gdyby się nie skupiać na Twoim Nicku który może mieć trylion znaczeń :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...