Skocz do zawartości
SplitKiM

Jestem/jesteś podobny do...

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny co wy ćpiecie...:P ??

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ej noooo... Druhu, przecież nie mówimy, że podobny, jak dwie krople dżemu, ale pewne podobieństwo jest

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt i on jest płci męskiej, i ja też...:D

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Druh. pisze:

Fakt i on jest płci męskiej, i ja też...:D

Ja też się zgadzam z dziewczynami, podobieństwo jest, się tu nie wypieraj ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie bardzo widzę podobieństwo  ale patrzę bez okularów;)

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No gdzie mu do naszego Druha... Ale podobieństwo jest ;) 

• Lubię 2
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomniało mi się  , podobno raz w życiu wyglądałam jak Marilyn Manson  ...:wacko:

Miałam wtedy ospę  i lat dziewiętnaście...ciężko ją znosiłam ...gorączka dreszcze...bezsenność ,co mi wymalowało oczy czerwone i usta również nasyciły się kolorem krwi... na twarzy miałam tyle kropek, że nie miałam siły smarować ich punktowo .Wylałam trochę tego cholernego białego pudru na dłonie i pięknie się wytapetowałam ... ..potem szyja ...i dalej jak leciało ( czyt . gdzie swędziało najbardziej ,czyli wszędzie !)  Do kompletu miałam wtedy czerwone włosy ...

I właśnie wtedy przyszła do mnie kumpela z lekcjami ,kiedy jej otworzyłam ,krzyknęła: 

-Oesu ! Wyglądasz jak Marilyn Manson !  

-No weź mnie nie dobijaj ....-odpowiedziałam ledwo słyszalnym głosem ,kiedy zdałam sobie sprawę jak bardzo to możliwe jest ...:facepalm:

Ot ,co tapeta potrafi zdziałać,można być każdym  :D 

images.jpg

• Lubię 1
  • Haha 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza pozwolę sobie napisać, że kojarzysz mi się z Michelle Dockery. Zwłaszcza w Downtow Abbey.  Dystyngowana, z pozoru nieprzystępna ale niezłe ziółko w niej siedzi. Kobieta z charakterem  i pewna siebie. 

pobrane.jpg

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś ktoś uparcie porównywał mnie do Bena Affleck'a, a ktoś inny znów do Filipa Bobka. Ja oczywiście podobieństwa nie widzę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...