Skocz do zawartości
SplitKiM

Jestem/jesteś podobny do...

Rekomendowane odpowiedzi

A mnie kiedyś zaskoczyło porównanie do Vin Diesel, ja tam podobieństwa nie widzę hehe 

MV5BMjExNzA4MDYxN15BMl5BanBnXkFtZTcwOTI1MDAxOQ@@._V1_UY317_CR7,0,214,317_AL_.jpg

• Lubię 6
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Teraz, mixer22 pisze:

A mnie kiedyś zaskoczyło porównanie do Vin Diesel, ja tam podobieństwa nie widzę

jest ... w sposobie patrzenia :D i w barach :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.02.2019 o 14:28, SplitKiM pisze:

Lula, mi się skojarzyłaś dawniej z punkrockową gwiazdą z lat 80', ale nie wiem z którą :) Taki dziki kocur...  

Może być? W tamtych latach miałam podobną stylówę ;) .

Lula.

siouxsie.thumb.jpg.489b83fc34fad256edb236b4d39e0af4.jpg

• Lubię 1
  • Haha 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Może być? 

Hahaha coś w tym stylu :):*

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówili mu, że bywa tak...

tumblr_m5iw1w4zJT1r5jraio1_500.gif

A później trzeba jakoś dotrwać...

MV5BZGVkNGE1NjMtZGQ3Mi00YWIxLThiYTQtMGZlNmVmYWQ4MmMxXkEyXkFqcGdeQXVyNDAxOTExNTM@._V1_.jpg

• Lubię 3
  • Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno, dawno temu... kiedy nosiłam krótką fryzurkę porównywano mnie do Winony Ryder i Kasi Kowalskiej. 

Teraz przeglądając ich zdjęcia stwierdzilam, że były do siebie podobne, więc moze gdzieś tam miedzy nimi i ja bym się wcisnęła. :)

20190211_174059.jpg

bezpowrotnie-singiel-przod.jpg

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Robert Miles - nieżyjący już DJ i twórca muzyczny. Uwielbiam jego "Children".  Wczoraj usłyszałem, że jestem do niego podobny. I coś w tym jest...

Miles.jpg

mile.jpeg

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
9 godzin temu, pawelek1011 pisze:

I coś w tym jest...

chwilę Cię przecież widziałam.... oczy... oczy macie podobne... a może to co w nich? ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam to już jakiś czas temu napisać, ale nie byłam pewna czy mnie się nie wydaje.

Chyba w niedzielę, z ciekawości obejrzałam ze @skrzatem Battleship: Bitwa o Ziemię i @skrzat widząc jednego z aktorów podzielił moją opinię.

Naszym zdaniem nasz forumowy @Druh. podobny jest do Rami Malek'a. Oceńcie sami:

D.jpg

• Lubię 9
  • Haha 8
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wiesz, że faktycznie jest trochę podobny. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...