Skocz do zawartości
SplitKiM

Jestem/jesteś podobny do...

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek
Teraz, Z piernika Paź pisze:

Tak, tak... ja tez podobno potrafie przygwiazdorzyc... ;)

czekaj czekaj :) w lustrze to wypatrzyłeś czy ktoś Ci to powiedział? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, iko pisze:
3 minuty temu, Z piernika Paź pisze:

Tak, tak... ja tez podobno potrafie przygwiazdorzyc... ;)

czekaj czekaj :) w lustrze to wypatrzyłeś czy ktoś Ci to powiedział? :D

Yyy... nieeee... w lustrze to ja tam raczej  Brad'a Pitt widze... oczywiscie. ;)

Paru wspomnialo, ze niby Rowan, ale slad po nich zaginal... ;)

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W różnych etapach życia ...zależnie od fryzury ,koloru włosów i makijażu ...porównywano mnie do tych trzech pań :

Amy Lee z Evanescence 

Joanna Dereszowska 

I Birdy 

Ja uważam że może z każdej mam jakąś nutę w sobie .Może z jakimś konkretnym ich zdjęciem, można by mój konkretny etap życia porównać .Jednak nie czuje się podobna w pełni go żadnej ,całe szczęście mogę być sobą ;) 

amy-lee-43-1024x768.thumb.jpg.10c1c9c6369ae99387ec98bbfac2ecea.jpgAnna_Dereszowska_2017_2.thumb.jpg.9aabd9b6678133275f57f9a5c26e4944.jpgmaxresdefault.thumb.jpg.9b518bf454afcf08d15e87aaffa76e9b.jpg

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytałam apki do porównywania twarzy do celebrytów. Uparcie twierdzi, ze najbliżej mi do Beyonce.

Co ja się będę spierać... :D 

Chociaż z drugiej strony... jak sie przyjrzeć...coś w tym jest...chyba ;D Rrrr mi kiedyś strzelił podobne zdjęcie, jak pierwsze z prawej.

beyonce.jpg

b3870ce52200d62fdacf25e8b905bcec921c2269.jpg

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No co za utrapienie ten brak edycji...ech...pierwsze nie z prawej, tylko w ogóle. Jak dodawalam, to było po prawo... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, rita pisze:

Zapytałam apki do porównywania twarzy do celebrytów

Poszłam Twoim śladem, i sprawdziłam w tej apce swoje zdjęcie, jedno z nowszych... 

Do Seleny Gomez mnie porównało... I tak patrzę... W odpowiednim świetle i makijażu...może coś podobieństwa widzę :D(z tym konkretnym zdjęciem żeby było jasne) 

A jeszcze mi się przypomniało, że dawno temu jak miałam długie jasne włosy,lekko kręcone..jasnialy od słońca, a i opalona byłam bardziej, to wolali na mnie Shakira... Ja wtedy nawet nie miałam pojęcia kto to jest... Jestem pewna że tu robotę robił makijaż i włosy... 

maxresdefault.jpg

MV5BMjAwNTE2MDMyMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMjAyODM3MTI@._V1_UY317_CR12,0,214,317_AL_.jpg

• Lubię 6
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie nie interesuje który z celebrytów mnie przypomina :lach: a raczej kogo bym chciał, żeby przypominał. Clooney,  zdecydowanie on. A ponieważ kłamstwo powtarzane wielokrotnie staje się w końcu prawdą,  mam cichą nadzieję,  że w pewnym momencie ktoś z Was mi powie: Coma, ale ten Clooney jest do ciebie podobnyyyy

• Lubię 1
  • Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Coma bo to pewnie tak jest, że oni wszyscy są podobni do Nas. Zawsze jak zmieniam fryzurę albo makijaż sobie zaserwuje nowy, to jakaś celebrytka musi robić to samo... :D

Ja Ciebie nie widziałam, Clooney za to na pewno tak, skoro bierze z Ciebie taki przykład... ;)

A tak na marginesie, przez Twój nick to nawet sobie nie umiem Ciebie wyobrazić bo w zespole Coma jest więcej twarzy :D

A właśnie z tą konkretną nazwą mi się kojarzysz... 

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@AineJak trochę poszperasz, Twoje skojarzenia mogą się zmienić  ;)  A celebryci... no cóż, po to nas mają,  żeby ktoś im wyznaczał trendy  :D

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Coma pisze:

A mnie nie interesuje który z celebrytów mnie przypomina :lach: a raczej kogo bym chciał, żeby przypominał. Clooney,  zdecydowanie on. A ponieważ kłamstwo powtarzane wielokrotnie staje się w końcu prawdą,  mam cichą nadzieję,  że w pewnym momencie ktoś z Was mi powie: Coma, ale ten Clooney jest do ciebie podobnyyyy

A ja tam jak Cię poznałem to od razu miałem skojarzenie ;)

Coma, ale ten Clapton do Ciebie podobny ;)

obraz.png.9e935a5a7199777e250ac9f21c1be830.png

A jak o mnie chodzi, to kiedyś, za czasów dobrze ułożonej i stylowo zawiniętej grzywki :D miałem swojego sobowtóra w showbiznesie :D

obraz.png.f3ff2d7d9c5bcb6704367683ea91190e.png

• Lubię 4
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...