Skocz do zawartości
SplitKiM

Jestem/jesteś podobny do...

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, iko pisze:

a wiesz, że ja sobie Ciebie tak trochę wyobrażałam :D 

Dodaj trochę siwych włosów... i okulary. ;)

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele razy usłyszałam to porównanie, najczęściej, jak byłam świeżo po wizycie u fryzjera ;) .

Nie za bardzo się z tym zgadzam, ale cóż... :P

Lula.

1106426230_umathurman.jpg.940ea9699760c152438a7ba0fe1d7ac2.jpg

• Lubię 6
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Sailor&Lula pisze:

Wiele razy usłyszałam to porównanie, najczęściej, jak byłam świeżo po wizycie u fryzjera ;) .

Jak tak wyglądasz po wyjściu od fryzjera to ja chcę na niego namiary :D

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Wichura pisze:

Jak tak wyglądasz po wyjściu od fryzjera to ja chcę na niego namiary :D

Aaa, chodziło o fryzurę i postać! :lach:Nieszczęśliwie zdjęcie dobrałam, ale spośród wszystkich dostępnych w google to jakieś takie najbardziej moje :P.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za to słyszałam kilka razy, że ktoś mnie gdzieś widział w takim to a takim czasie. Oczywiście że wtedy byłam gdzie indziej. Do tego stopnia że mój własny szef dzwonił do firmy sprawdzić czy jestem bo w knajpie mnie widział właśnie:)

Oznacza to że krąży po Poznaniu mój sobowtór, który zapewne tak jak i ja nie jest podobny do żadnej znanej osoby. 

• Lubię 1
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodaję inne zdjęcie, żeby nie było ;) .

Lula.

uma-thurman--pulp-fiction-gabriel-t-toro-canvas-print.thumb.jpg.8e71d1b1a151e9bbe50c568fbf1279cc.jpg

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
2 minuty temu, Ritta pisze:

mój sobowtór

z takiego zdarzenia a miałam ich kilka wiele lat temu, że mnie pomylono z kimś i ponoć wyglądaliśmy tak samo ... to nawet chłopaka miałam swego czasu :D  (o różnice w charakterach nie pytałam  )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie swego czasu mylono z moją siostrą i w związku z tym "zarzucano mi", że przefarbowałam się na blond a jej, że na czerwono (długo nosiłam czerwone włosy). Kiedyś założyłam blond perukę, pstryknęłam kilka fotek i wysłałam rodzinie. Moja mama pokazała to córce mojej siostry. Mała bezsprzecznie i kategorycznie stwierdziła, że "Mama!". :) 

Lula, mi się skojarzyłaś dawniej z punkrockową gwiazdą z lat 80', ale nie wiem z którą :) Taki dziki kocur...  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Teraz, SplitKiM pisze:

Mnie swego czasu mylono z moją siostrą i w związku z tym "zarzucano mi",

to i tak lepiej niż u mnie, w okresie między 15 a 22 rokiem życia miałam bardzo chłopięcą figurę i włosy miałam bardzo krótkie , w co dzisiaj trudno uwierzyć :D mnie notorycznie mylono z chłopakami, ileż to razy słyszałam:

- chłopcze a Ty stoisz w kolejce?

- czy mógłby mi pan pomóc?

dopiero gdy się odezwałam to słyszałam "przepraszam" a w oczach wielkie zmieszanie widziałam ....

w sumie... fajne to było :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, iko pisze:

to i tak lepiej niż u mnie, w okresie między 15 a 22 rokiem życia miałam bardzo chłopięcą figurę i włosy miałam bardzo krótkie , w co dzisiaj trudno uwierzyć :D mnie notorycznie mylono z chłopakami, ileż to razy słyszałam:

- chłopcze a Ty stoisz w kolejce?

- czy mógłby mi pan pomóc?

dopiero gdy się odezwałam to słyszałam "przepraszam" a w oczach wielkie zmieszanie widziałam ...

w sumie... fajne to było :D 

Miałem tak samo tylko w drugą stronę jak biegałem z długimi włosami będąc przy tym dosyć drobnej postury ;)

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...